Până nu demult despre Pro România, partidul condus de Victor Ponta, se aștepta că va alcătui o alianță a stângii politice, alături de PSD și alte partide mici de pe eșicherul politic.

Duminică formațiunea politică a anunțat însă în mod oficial că a încheiat ALIANȚA PRO București 2020, alături de formațiunea fondată de primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Candidați comuni în Capitală

Cele două partide urmează să aibă candidați comuni la Primăria Capitalei, la sectoare, dar și la Consiliul General al Municipiului București și la consiliile de sector.

Alianța se va numi București 2020, conform anunțului făcut către presă.

În context, trebuie precizat că atât Victor Ponta, cât și Robert Negoiță, au fost acuzați dur de Primarul General, Gabriela Firea, care i-a arătat cu degetul că servesc interese obscure ce țin cu tot dinadinsul ca ea să  nu mai obțină un nou mandat.

”Să ne ferească Dumnezeu de oamenii care sunt în stare să calce pe cadavre, pe orice sentiment, pentru propriile ambiții, trufii, egoisme supranumite “principii”. Cei care sunt obișnuiți să-și vândă și familia, și prietenii sunt mierosi când au nevoie de ține și cruzi când nu le mai servești noului interes.

”Cea mai josnică ticăloșie a omului este trădarea”

Lupii singuratici, semi-zeii, trufasii pur-sânge sunt cei mai periculoși indivizi. Feriți-va! Feriți-va! Fugiți de oamenii lingușitori care va trădează, zâmbind de satisfacție. Ce nu știu acești înși este că, strecurandu-se in viață prin trădări, nu-și vor putea cumpără cu niciun regat titlu de noblețe!

Cea mai josnică ticalosie a omului este trădarea, zicea un înțelept!”, a scris Firea pe Facebook, după ce Pro România a anunțat că va avea candidat propriu pentru Primăria Generală.

Postarea îi este adresată lui Robert Negoiță, căruia Firea i-a și botezat un copil și care la acea oră era deja acuzat că face jocuri de culise cu Victor Ponta.