Victor Ponta a avut parte de un episod șocant la restaurant. Concluzia fostul premier după cele auzite și trăite este că Ludovic Orban stă cu ochii pe slănină. adică pe voturi.

Liderul Pro România a povestit ce a pățit atunci când a mers să își ia mâncarea de la un restaurant. Potrivit fostului premier al României, personalul restaurantului l-a invitat înăuntru, dar el le-a răspuns că nu încalcă legea, moment în care i s-a spus că restricțiile pentru restaurante au fost în vigoare doar o zi.

„Alaltăieri m-am dus să-mi iau de mâncare de la un restaurant. Mi-a spus: Dar poftiți înăuntru. Cum? Cum înăuntru? Nu încalc legea, că am auzit că ieri v-a închis”, a spus Victor Ponta, care a primit însă un răspuns care l-a uimit: „Da, ieri ne-a închis, dar azi ne-a deschis!”.

„Vorbiți serios? S-a uitat la mine și mi-a zis: Dumneavoastră ne întrebați pe noi, domnul Ponta? Ăștia-s nebuni la cap? Cum să ne închidă luni și să ne deschidă marți? Și poate miercuri iar ne închid!”, a mai spus Victor Ponta.

Victor Ponta a mai relatat și o discuție avută cu o altă persoană care se afla în străinătate, care i-a spun că nu poate veni în țară.

„I-am zis da, intri în carantină. Mă sună din nou: Hai dom’le, îți bați joc de mine? Nu mai intru în carantină! Cum așa? S-a schimbat aseară lista! E o bătaie de joc. Închizi restaurantul, deschizi restaurantul… Te duci în Spania, poți să vii, nu mai poți… E un haos total dintr-un sigur motiv dincolo de incompetența administrației noastre. Orban stă cu ochii pe slănină, adică pe voturi”, a punctat fostul premier Victor Ponta.

De altfel, liderul Pro România a susținut că ne carantinează după 6 decembrie, adică după alegerile parlamentare. „Lasă că ne carantineaza după 6 Decembrie!!! Acum încă ne iartă – că am votat la Locale!”, a scris Ponta pe Facebook după ce Orban a anunțat că este prematură o discuție privind carantina Capitalei.