”#NESIMTIRE MAXIMA ! Guvernul Orban a dat 100 de ordonante de urgenta in primele 7 luni din 2020 !!!

Nu este singurul record negativ / mai detine recordul de ordonante date intr-o zi ( 25) / mai detine recordul atacarii la CCR de catre PNL a propriilor ordonante / mai detine recordul celor mai multe ordonante declarate neconstitutionale ! Dar nu le pasa – nu dau doi bani pe Constitutie sau pe oameni!”, și-a început Victor Ponta mesajul pe pagina sa personală de Facebook.

Orban prins cu minciuna

”In 2017 Ludovic Orban anunta ca “ar interzice ordonantele de urgenta” / in 2020 a emis deja 100 in primele 7 luni ( 25 intr-o seara)!!!

Mai au in fata doar Avocatul Poporului si Curtea Constitutionala ( in Parlament, cu toata opozitia ProRomania, PSD si USR le voteaza tot ce vor celor de la Guvern – inclusiv Guvernul) / Romania s-a autosuspendat din Martie de la CEDO – si nu cred ca mai revine / PNL este noul PCR / in 2021 o sa termine si cu Avocatul Poporului si cu CCR – dupa care o sa ne uitam la Coreea de Nord sa vedem ce mai avem de facut !”, a mai scris liderul Pro România.

“Lasa Ponta ca si tu ai facut la fel”

”Ps – haterii si oamenii cu gandire putina si hraniti cu Propaganda au mereu un singur raspuns la criticile mele : “lasa Ponta ca si tu ai facut la fel” / asa ca le raspund deja : NU am facut niciodata la fel ca Orban ! Niciodata! Ca exemplu in 2015 am adoptat 52 de ordonante de urgenta ( Orban a dat deja 100 – si inca nu e 1 Iulie)! Asa ca – mai ganditi putin ca nu va strica ”, a fost mesajul acestuia.