Vicepremierul Raluca Turcan consideră că, dacă PSD va boicota votul de învestire a Guvernului Orban II, atunci va da dovadă de iresponsabilitate și va demonstra că este rupt de realitate.

”Parlament controlat de PSD”

”România nu îşi mai permite să stea la cheremul unui Parlament controlat de PSD şi care acţionează împotriva intereselor cetăţenilor. Guvernul lucrează, Parlamentul blochează. Aceasta este singura preocupare a PSD să blocheze şi să anihileze realizările PNL, pentru că acestea sunt în contradicţie cu ce vor baronii roşii”, a spus, sâmbătă, Raluca Turcan, într-o conferinţă de presă la Sibiu.

Vicepremierul susține că doar românii sunt cei care pierd dacă nu vom avea un guvern legitim, avizat de Parlament.

”Dacă PSD va boicota votul de învestire de luni atunci va da dovadă, din nou, de o crasă iresponsabilitate şi că este rupt de realitate”, a spus Turcan, conform Antenei 3.

În context, vicepremierul a declarat săptămâna aceasta că economia răspunde pozitiv și la declanșarea alegerilor anticipate și la măsurile economice adoptate până acum de Guvernul liberal.

”Economia răspunde pozitiv”

Reprezentanta PNL arată că numai în trei luni de guvernare liberalii au reușit să stabilizeze economia.

”Primim confirmări zilnice că am luat cele mai bune măsuri pentru evitarea derapajelor și consolidarea creșterii economice”, a scris reprezentanta PNL, susținând că ”economia răspunde pozitiv și la declanșarea alegerilor anticipate, și la măsurile economice” adoptate de Guvernul liberal.

”Dacă numai în trei luni de guvernare am reușit să stabilizăm economia și să generăm atâtea efecte benefice pentru mediul economic și pentru buzunarul cetățenilor români, imaginați-vă cât de mult s-ar schimba România în bine după o guvernare liberală de minimum patru ani, cu un Parlament scos din mâinile unui PSD toxic și ilegitim!”, a mai scris Turcan pe Facebook.