Iubitorii serviciilor oferite de Apple se vor bucura de reduceri semnificative în următoarea perioadă odată cu noua decizie luată de producător. Mai exact, producătorul de Iphone lansează Apple One, care este un pachet în care vor fi vândute împreună mai multe servicii ale companiei şi care va avea mai multe variante şi preţuri.

Astfel că, cei care sunt interesați să își achiziționeze un telefon, vor avea de unde alege.

Apple One va fi disponibil în trei versiuni cu trei preţuri diferite: Apple One Individual va include serviciile Apple Music, Apple TV, Apple Arcade şi iCloud cu 50GB. Acesta va costa 15 dolari pe lună.

De asemenea, Family oferă acces la aceleaşi servicii ca Individual, doar că poate fi folosit de până la 6 rude, iar iCloud include 200GB.

Premier vine, alături de cele 4 servicii din Individual, cu Apple News Plus şi tocmai anunţatul Apple Fitness Plus. 6 rude vor putea folosi Premier, iar stocarea iCloud, în acest caz, va fi de 2TB. Acest pachet va costa 30 de dolari pe lună.

Utilizatorii economisesc bani

Totodată, Apple susține că odată cu noua decizie luată,  utilizatorii vor economisi 6 dolari pe lună în cazul pachetului individual, 8 dolari pe lună în cazul lui Family şi 25 de dolari pe lună la versiunea Premier.

În același  timp, va exista şi o perioadă de trial de 30 de zile în cazul serviciilor la care utilizatorii nu au mai fost abonaţi, perioadă în care acestea vor putea fi folosite gratuit.

Pentru Apple, aceste pachete sunt o modalitate de a creşte unele din servicii pe spatele celor mai populare şi de a face ca utilizatorilor să le vină mai greu să părăsească ecosistemul companiei.