Primarul General, Gabriela Firea, a deschis astăzi o bază sportivă pentru copii şi tinerii care vor să practice sportul de masă, se arată într-un comunicat al PMB.

La eveniment, alături de Primarul General, au mai participat viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, precum şi renumiţi campioni ai României, printre care Gabriela Szabo, Elisabeta Lipă, Anghel Iordanescu, Ilie Năstase, Mircea Bornescu, Dorel Simion.

„Deschidem astăzi o bază sportivă pentru copiii şi tinerii care vor să practice sportul de masă în condiţii moderne şi sigure. Peste 200 de mici fotbalişti înscrişi la Secţia de Fotbal a Companiei Municipale Sport pentru Toţi se vor putea antrena, gratuit, în acest nou centru sportiv, iar în perioada următoare, 6 cluburi sportive, private sau de stat, se vor putea antrena aici !

Reabilitată prin Compania Municipală Sport pentru Toţi, acest complex sportiv a fost total refăcut şi reconfigurat, astfel încât oferă acum posibilitatea practicării mai multor sporturi, precum şi a organizării de evenimente cu caracter sportiv.

Finalizata în mai puţin de 2 luni, bază sportivă are 1 teren cu gazon natural, 1 teren cu gazon sintetic, 2 mese pentru practicarea tenisului de masă, vestiare, parcare, zona de relaxare pentru participanţii la evenimentele sportive”, a declarat primarul General, Gabriela Firea.

Un exemplu pentru bucureșteni

„Această bază din sectorul 3 este un prim exemplu de ceea ce înseamnă activitatea administrativă şi politica pe care o vom desfăşura. Aşa cum cum afirma şi aceşti mari campioni, în astfel de locuri se naşte performanţă !”, a adăugat viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

În același timp, directorul Clubului Sportiv Municipal a transmis o serie de felicitări pentru cei care au făcut posibil un astfel de proiect.

„Felicitări pentru tot ce aţi făcut pentru sport la nivelul Bucureştiului. Ca şi directoare a Clubului Sportiv Municipal pot să vă spun că avem peste 2.000 de copii care practica gratuit sportul şi este un lucru extraordinar. Încă ne mai dorim să creştem numărul de copii care să vină la Clubul Sportiv Municipal.

De asemenea, infrastructura este foarte importantă şi din această perspectivă, încurajez investiţiile în sportul în masă, pentru că sportul are nevoie de pepiniere pentru a excela, pentru marile competiţii ale lumii. Felicitări !”, a spus Gabriela Szabo.