Gabriela Firea este de părere că premierul Ludovic Orban ar fi recunoscut că a ”sabotat” lucrările la Autostrada de Centură București din cauza actualului primar, pentru că este de la PSD.

Totdată, primarul General al Capitalei a mai precizat că această declarație a premierului este una foarte periculoasă și totodată șocantă.

”Mi s-a părut că premierul a făcut o declarație foarte periculoasă, este realmente șocantă, vreau să rămână în mintea bucureștenilor. Eu m-am luptat să rezolvăm centura ocolitoare. Nu m-au ascultat colegii mei, nu au alocat bani suficienți”, a spus Firea la TVR.

Au spus că nu fac ca PSD

Aceasta a reamintit că premierul declara în urmă cu ceva timp că nu va face nimic din ce au făcut social democrații.

„Premierul a spus că doar dacă ajunge un candidat de la PNL premier vor fi alocați bani. Ei au spus că nu vor face ca PSD. PSD a plecat de la guvernare. Premierul a recunoscut că a sabotat centura capitalei pentru că sunt eu primar.

Asta e foarte grav! Nu va mai fi el în măsură să aloce banii, pentru că vom introduce o moțiune de cenzură. La începutul lunii septembrie estimăm că se va vota.

CNAIR nu vrea să ne informeze despre traseul centurii ocolitoare pentru exproprieri. De abia aștept să pice acest guvern.”, a mai spus Firea.

Sursă foto: INQUAM George Călin