Românii au talent revine la Pro Tv. Din 5 februarie, concurenții care au vrut să-și depășească limitele și au venit în fața juraților ne vor demonstra că munca și pasiunea i-au condus spre cel mai înalt nivel. În premieră, în acest an, ne vom bucura de cele mai tari talente de două ori pe săptămână: vinerea și lunea! 

Cei patru jurați sunt deciși să le ofere cei trei de DA acelora care îi vor convinge că își merită locul în următoarea etapă, iar pentru cei care vor demonstra că imposibilul nu există au pregătit, din nou, câte două golden buzz-uri.

Și în acest an, zece concurenți se vor califica direct în semifinale în cazul în care Andi, Andra, Florin, Alexandra sau Pavel și Smiley vor apăsa butonul care transformă visurile în realitate. 

Ce spune Smiley despre noul sezon ”Românii au talent”

Pavel Bartoș a declarat că i-a lipsit foarte mult emisiunea și că aștepta cu nerăbdarea întâlnirea cu oamenii din echipă.

”Mi-era dor de emisiune, mi-era dor de reîntâlnirea cu oamenii faini din echipă și de cei care ne urmăresc. Vom vedea oameni simpli care vor veni să-și îndeplinească visul. Vom vedea niște numere extraordinare. Celor de acasă le confirm un lucru: Va fi așa cum vor ei să fie acest show”.”, a spus Pavel Bartoș.

De cealaltă parte, Smiley a zis că ”talentele care vin pe scenă sunt #unusiunu. După 11 sezoane suntem în măsură să spunem când este un sezon senzațional… iar acesta este! Încă sunt foarte multe momente care ne-au uluit și este o promisiune că veți vedea mai mult talent, mai multă unicitate pe scenă”.

Cel mai iubit show de divertisment este tot mai aproape de marea revenire. Doar două săptămâni rămase până la reîntâlnirea cu jurații și prezentatorii și până la cunoașterea primilor concurenți. Cine va primi cei 3 de DA și se va califica în următoarele etape? Cine se va vedea nevoit să plece acasă și să muncească mai mult pentru anul viitor? Răspunsul va fi aflat începând cu data de 5 februarie.