Prietena din copilărie a Elenei Udrea a dat detalii nemaiștiute despre fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului. Ea a spus cum era aceasta în copilărie. Se pare că Elena Udrea era cea mai deșteaptă din școală.

A vrut să fie președintele României

“Eu am stat cu ea la bloc, Micro V și eram și colege la școală. Nu am cum să nu-mi amintesc de ea. Era cea mai deșteaptă și de la bloc și din toată școala. Era brici.

Ea organiza tot, jocuri, serbări, era super. Nu mai spun cât era de ambițioasă. De mică ne spunea la toți că ea va fi președintele țării”, a declarat prietena din copilărie a Elenei Udrea.

Din păcate pentru Elena Udrea, planul său din copilărie nu a devenit realitate.

Ea a candidat în 2014 pentru alegerile prezidențiale din 2 noiembrie, dar a obținut atunci un scor de 5,20%. Astfel, a pierdut alegerile și visul din copilărie i s-a spulberat.

Elena Udrea provenea dintr-o familie modestă

Potrivit spuselor prietenei sale din copilărie, Elena Udrea provenea dintr-o familie modestă. Mama ei era taxatoare în autobuz, iar tatăl ei era șofer.

“Mama ei era taxatoare în autobuz. Avea ca un mic chioșculeț în autobuz și vindea bilete. Era o femeie foarte de treabă, mereu vorbea cu toată lumea. Tatăl ei era șofer.

Nu era deloc bogată, chiar mai săracă decât noi”, a spus prietena Elenei Udrea, pentru Puterea.ro.

În copilărie, semăna cu Oana Sârbu

De asemenea, se pare că Elena Udrea a apărut în filmul Liceeni. Prietenii îi spuneau că seamănă leit cu actrița Oana Sârbu.

“Când eram la liceu, la Hașdeu, a apărut filmul Liceeni. Toate fetele eram invidioase pe Elena. Era brunetă și tunsă exact ca Oana Sârbu. Și noi eram tunse la fel, doar că nu ne stătea părul la fel de bine.

Al meu parcă se ondula, al altor fete era mai umflat, dar al Elenei era perfect drept, parcă și-l îndrepta cu placa. Noi îi spuneam pe atunci Oana Sârbu, pentru că ni se părea că semăna cu ea”, a mai spus prietena Elenei Udrea.

De când a devenit celebră, prietena Elenei Udrea a spus că a mai văzut-o de câteva ori, întâmplător. Chiar dacă era acum o personalitate cunoscută în România, Elena Udrea și-a salutat de fiecare dată prietena.

“Am mai văzut-o o data, întâmplător, pe stradă, prin Cotroceni. Era tot brunetă. Era măritată cu Dorin Cocoș pe atunci. Foarte tare s-a bucurat că m-a văzut.

Apoi am mai văzut-o când era pe val. Era la un meci de handbal al unei nepoate. Toată lumea din sală s-a minunat când a venit Udrea la mine, m-a pupat și m-a îmbrățișat”, a mai spus ea.

Elena Udrea așteaptă decizia Bulgariei de a o extrăda în România

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a fost condamnată de Înalta Curte de Casație și Justiție pentru faptele din dosarul „Gala Bute” pentru luare de mită, abuz în serviciu și fraudă.

Aceasta a vrut să scape însă de sentința sa de șase ani cu executare motiv pentru care a fugit din țară, dar a fost prins de grănicerii din Bulgaria în data de 8 aprilie, când încerca să treacă granița spre Grecia, prin vama Kulata, la doar câteva ore de când judecătorii instanței supreme anunțaseră sentința de condamnare.