Oana Roman a făcut un anunț trist despre mama ei, Mioara Roman. Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a înrăutățit, în ultima vreme iar fiica acesteia, Oana Roman, face eforturi pentru a avea parte de toată îngrijirea de care are nevoie. La 83 de ani, mama Oanei Roman este internată de ceva timp într-un centru special de îngrijire.

Deși știe că cea care i-a dat viață primește cele mai bune îngrijiri și are tot ce îi trebuie, Oana Roman recunoaște că nu îi este deloc ușor să o viziteze și să o vadă în această stare.

Duce dorul discuțiilor cu Mioara Roman

Oana Roman a mărturisit că îi lipsesc foarte mult momentele în care discuta cu mama ei, înainte să se îmbolnăvească. Acum puțin timp, Mioara Roman a ajuns la spital din cauza unor complicații. Vedeta are momente în care se simte copleșită după ce pleacă de la centru.

“Trebuie să ies din casă. Nu mă sperie căldura dar… recunosc că îmi este îngrozitor de greu uneori să mă duc să o văd pe mama. Efectiv mi se sfâșie sufletul în mine.

Deși este stabilă și extrem de bine îngrijită, deși când stau cu ea de vorbă, râde și se simte bine… mă rupe la propriu să o văd așa. Îmi lipsesc discuțiile cu ea.

Acum doar eu vorbesc și îmi răspunde dar, nu mai este ce a fost. E atât de greu încât uneori plec de la ea și mă prăbușesc de durere în mașină”, a scris Oana Roman pe Instastory.

Oana Roman își vizitează mama regulat

Vedeta are grijă să o viziteze regulat pe mama ei la centrul de lux unde este internată. Vedeta își face mereu timp pentru Mioara Roman, iar astăzi chiar au savurat împreună o cafea.
Se pare că vedeta s-a simțit mai bine după mesajul tulburător postat inițial, judecând după postarea pe care a făcut-o în timpul vizitei la mama ei.

“Stau cu mama la o cafea și un dulce la cafenea (…). E răcoare și bine”, a scris vedeta pe pagina ei, în dreptul unei imagini cu Mioara Roman, aflată în scaun cu rotile.

De asemenea, vedeta le-a arătat urmăritorilor câinii aflați la centrul de vârstnici. Cei doi patrupezi sunt foarte prietenoși și îi ajută pe cei internați să se simtă mai bine.

Oana Roman are o legătură cu una dintre victimele accidentului de la 2 Mai. Ea a povestit totul pe rețelele sociale.

Acesta a mărturisit că îl cunoaște pe tatăl unuia dintre tinerii care au murit în urma impactului. În fața cumplitei tragedii, vedeta a explodat și a acuzat că există tineri parveniți, care nu primesc o educație bună.

“Astăzi e zi de veselie și bucurie la noi, dar acum am aflat o veste care m-a cutremurat. Un băiat de 19 ani, drogat și băut, a făcut un accident la 2 mai și a omorât 2 tineri și rănit alți câțiva. Este un băiat de bani gata, dintr-o familie de parveniți cu afaceri imobiliare și de construcții.

Unul dintre tinerii care au murit are un tată pe care îl cunosc și cu care am lucrat. Eu efectiv nu pot să-mi imaginez cum e să-ți pierzi copilul omorât de un nebun drogat de 19 ani”, a spus vedeta.