Imaginea Simonei Halep este peste tot în Paris

În ciuda faptului că nu a putut participa la turneul de tenis de la Roland Garros din cauza acuzațiilor de dopaj, imaginea Simonei Halep este peste tot în Paris, Franța. Pe fan page-ul de pe Instagram „simonahalep27_” a fost postată o fotografie cu ea în vitrina unui magazin Nike.

„Vitrină la Paris. Chiar dacă lipsește de la Roland Garros, este peste tot. Și mă bucur să văd asta”, este mesajul scris lângă acea poză.

În prezent, Patrick Mouratoglou, antrenorul de tenis al Simonei Halep, se află la Roland Garros, alături de elevul său, Holger Rune, însă se gândește nonstop la jucătoarea de tenis din Constanța. La Paris, el a vorbit despre situația elevei sale, având o nouă răbufnire la adresa ITIA, care amână procesul ei de la lună la lună.

,,Simona Halep? O ajut zilnic să gestioneze un dosar care este abominabil pentru ea!”, le-a spus el jurnaliștilor de la beIN Sports.

Nike nu a renunțat la colaborarea sa cu Simona Halep

În ciuda scandalului de dopaj în care este implicată, Simona Halep nu a pierdut niciun sponsor! De exemplu, Nike nu a rupt contractul cu ea, conform căruia jucătoarea de tenis din Constanța încasează 1,7 milioane de euro anual, deşi în cazul Mariei Sharapova lucrurile au stat total diferit.

În 2016, jucătoarea de tenis din Rusia a fost prinsă că avea o substanță interzisă în corp, motiv pentru care Nike, Tag Heuer şi Porsche au rupt imediat contractul pe care îl aveau cu ea.

„Uitați-vă că marile companii n-au fugit! Gândiți-vă că Maria Sharapova sau cine a mai fost descoperită cu substanțe interzise… Toate marile companii au fugit atunci de respectivul sportiv. Ei, la Simona Halep n-a plecat nimeni.

Sunt convins că atât cei de la firma de echipament Nike, cât firma Wilson, care produce racheta cu care joacă, au mai multe informații și sunt mai bine documentați”, spunea, în decembrie 2022, George Cosac, președintele interimar al Federației Române de Tenis, relatează ProSport.

Potrivit sursei citate anterior, Simona Halep are contracte de publicitate cu Hublot, Rexona, Dorna, Avon, Dedeman, Banca Transilvania și Urban Monkey, firme care au rămas lângă ea în ciuda suspendării primite. Vă amintim că contractul de colaborare cu Nike a fost negociat de către Ion Țiriac, la scurt timp după ce Simona Halep s-a despărțit de Adidas.