Populara aplicaţie de mesagerie instant WhatsApp a oferit utilizatorilor, în ultima perioadă, tot mai multe facilităţi, precum criptarea, dark mode sau video call cu până la 8 participanţi. Acum, companie promite că va implementa o nouă opţiune foarte utilă.

Mai exact, utilizatorii WhatsApp vor putea folosi contul pe mai multe dispozitive. În prezent, contul poate fi verificat doar cu un număr de telefon pe un singur dispozitiv, după cum scrie şi pe site-ul oficial al companiei americane.

Cei care au un telefon Samsung, spre exemplu, pot rula două instanţe de WhatsApp, însă în curând toţi utilizatorii aplicaţiei vor putea folosi acelaşi cont pe mai multe dispozitive. Opţiunea este deocamdată în faza de testare şi funcţionează dacă te conectezi la o reţea WiFi. Ea ar funcționa și pe date mobile, dar mai lent decât pe WiFi, scrie playtech.ro.

O altă veste interesantă este că WhatsApp ar putea promova în curând şi Facebook Portal, un dispozitiv din zona smart-home pe care gigantul Facebook să-l aducă în atenţia a tot mai mulţi utilizatori. Până acum, Facebook Portal s-a dovedit util la videoconferințe prin Messenger, dar WhatsApp ar putea fi cu adevărat serviciul care îl pune în lumina reflectoarelor.