Ȋntr-un final, cei doi s-au despărțit, pentru că bărbatul avea în paralel o altă familie. Iar Angelica Stoican spune că, de atunci, nu a mai avut parte de iubire.

Bărbatul iubit în tinerețe i-a produs un mare gol femeii. După ce a născut-o pe fiica sa, a decis să îi pună numele Sf. Nicolae, căci așa îl chema pe cel care îi furase inima. Măcar aceasta să fie singura ei amintire legată de bărbatul de care a fost îndrăgostită.

Când s-a născut Niculina Stoican, tot atunci a venit pe lume și o verișoară de-a ei, care poartă numele Nicoleta, astfel i-a ales fiicei un nume derivat și totodată special.

Niculina Stoican s-a născut într-un spital din Comuna Balta, ridicat de Regele Carol

,,Povestea numelui Niculinei este că pe tatăl ei l-a chemat Nicolae. Și eu i-am spus ei numele tatălui ei, Nicolae. Niculina este născută în aceeași zi cu fata fratelui meu. Cumnata mea a născut dimineața, iar eu noaptea, înainte de miezul nopții, pe data de 9 decembrie.

Eram la munte, pentru că eram în învățământ atunci, și acolo am născut. Este un spital în Comuna Balta care e ridicat de Regele Carol. Era un doctor în vârstă acolo, de prin părțile noastre, foarte bun. Acolo le-am născut pe amândouă fetele mele”, a declarat Angelica Stoican.

Angelica Stoican este bunică, iar în prezent a primit frumoasa veste că va deveni și străbunică

Angelica mai are o fiică  mai mare cu șase ani decât Niculina, care locuiește la Turnu Severin. Amândouă i-au dat bucuria de a fi bunică și de a avea o relație specială cu nepoții, așa cum are și cu fetele sale. În prezent, urmează să devină străbunică.

,,Adriana e mai mică cu 6 ani decât Niculina. Amândouă m-au făcut bunică de băieți. Acum, va veni rândul băieților, Vlad și cu Mario, să mă facă străbunică. I-am crescut și pe ei. Am fost foarte apropiați. Vlad tot timpul mă sună, dar și ăsta mic, care face 15 ani acum.

Pe băiețelul Adrianei l-am ținut și mai mult pe la mine, pentru că este mai aproape, aici, la Turnu Severin. Niculina era la Târgu Jiu și îl lua acasă. Sunt foarte drăgălași. Vin și acum, în vacanțe, la mine. Sunt foarte legați de aceste locuri. Vlad vine tot timpul la munte, cu fata lui, căci de acum sunt de 5 ani prieteni”, a adăugat Angelica Stoican.

Fostul ei profesor i-a dat o lecție cruntă de viață Angelicăi Stoican

Angelica s-a îndrăgostit de bărbatul vieții ei atunci când era în clasa a VII-a. Era doar un copil atunci când și-a făcut foarte multe vise în legătură cu bărbatul. Relația s-a dezvoltat când ea era în liceu.

În ciuda poveștii pe care a trăit-o lângă ea acesta a ales să-i întoarcă spatele pentru că era căsătorit. Faptul că femeia a rămas însărcinată nu l-a făcut pe profesor să rămână lângă Angelica. Cel mai ușor i-a fost să întoarcă spatele și să-și continue viața alături de familia sa.

El mi-a fost profesor de literatură. Din clasa a VII-a a început povestea… era un om foarte moral, nu avea ieșiri, dar pur și simplu s-a îndrăgostit de mine și eu m-am îndrăgostit de 10 ori mai mult de el. Nu știam eu ce e dragostea, era ceva platonic, îmi scria poezii, scrisori.

Apoi am plecat la liceu, unde îmi făceau și alți băieți curte, dar eu simțeam că sufletul meu este aprins, era păcat să dau naștere la alte legături, a încheiat cunoscuta interpretă de muzică populară.