Veste bună pentru toată România: Se întâmplă la 1 iunie. Guvernul pregătește decizia

Veste bună pentru toată România: Se întâmplă la 1 iunie. Guvernul pregătește decizia

   
O evaluare făcută de autorităţi la va putea spune dacă se vor putea lua noi măsuri de relaxare a restricţiilor. Guvernul va avea următoarea şedinţă miercuri sau joi, pe ordinea de zi fiind pregătirea actelor normative pentru perioada de după 1 iunie, a declarat, duminică, premierul Ludovic Orban.

Guvernul va avea următoarea şedinţă miercuri sau joi, pe ordinea de zi fiind pregătirea actelor normative pentru perioada de după 1 iunie, a declarat, duminică, premierul Ludovic Orban, conform Agerpres.

„Miercuri sau joi, avem de pregătit actele normative pentru după 1 iunie”, a spus Orban în timpul unei vizite la Ştefăneşti, fără a face alte precizări cu privire la actele normative care urmează să fie discutate.

Alexandru Rafila, reprezentatul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, spune că, dacă numărul de cazuri de infectare cu noul coronavirus va fi în continuare în scădere, înseamnă că lumea s-a obişnuit cu recomandările autorităţilor şi le respectă.

„La noi s-a semnalat, cel puţin până astăzi, o scădere a numărului de cazuri. Dacă lucrurile rămân aşa, este foarte bine şi atunci sigur că se poate trece la o etapă ulterioară, înseamnă că lumea s-a obişnuit cu recomandările, le respectă şi este o măsură de sănătate publică care îşi arată eficienţa şi oferă şi argumente autorităţilor să poată să continue programul de relaxare”, afirmă Rafila.

„Haideţi să aşteptăm să vedem cum decurg lucrurile până la sfârşitul săptămânii viitoare pentru că discutăm despre această perioadă de două săptămâni în care evaluăm impactul măsurilor de relaxare şi dacă acest trend se confirmă, ceea ce ar fi îmbucurător, de obicei după ce apar aceste măsuri de relaxare de regulă se semnalează o creştere. La noi s-a semnalat, cel puţin până astăzi, o scădere a numărului de cazuri.
Dacă lucrurile rămân aşa este foarte bine şi atunci sigur că se poate trece la o etapă ulterioară, înseamnă că lumea s-a obişnuit cu recomandările, le respectă şi este o măsură de sănătate publică care îşi arată eficienţa şi oferă şi argumente autorităţilor să poată să continue programul de relaxare” a afirmat Alexandru Rafila sâmbătă, într-o intervenţie telefonică la Digi 24.
Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

5 comentarii

 1. #1

  ti s-a intamplat tie???? ai…..
  de ce oti fi asa de proaste … vorbesti despre ceva care nu se stie cum va fi, dar ca si cum s-ar fi intamplat…”Veste bună pentru toată România: Se întâmplă la 1 iunie”..
  La mintea ta sigur nu intelegi, dar iti explic….. POSIBIL ca la noate sa …. dar nu sti sigur… isa tu ai scris deja ca ..diseara ramai gravida! … Asa suna articolul tau de rahat!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. #2

  Asta este prim-ministru : „„La noi s-a semnalat, cel puţin până astăzi, o scădere a numărului de cazuri. Dacă lucrurile rămân aşa, este foarte bine şi atunci sigur că se poate trece la o etapă ulterioară,” – A depasit-o pe Dna Dancila … In mintea lui tulburata de vaporii… poatre sa treaca… la etapa ANTERIOARA…..

 3. Tovarășe sică mandolină depinde ce ordine primiți de la cei puternici din exterior ce conduc țara tuturor posibilităților din umbră după aceea voi vorbiți marionetele dracului

 4. Yvane ai mintea ocupata de conspiratii si nu poti gindi Ce este la noi este in toata lumea si norocul nostru este ca sintem conectati la deciziile si masurile care sint cel putin pe moment cele mai bune si aplicate la scara mondiala asa ca fantasmagoriile care te bintuie te-au redus la nivelul de biet plaies care nu intelege lumea dar e roman vajnic chiar daca nu are solutii autohtone

 5. #5

  Guvern de măscărici care a permis patronilor sa cheme oamenii la munca de pe 15 mai deși șomajul e pina pe 1 iunie!
  Nu era suficient că la privat se muncește de dimineață pina noaptea pe minim pe economie fara pauza de masa!
  Nu era suficient că atîtia ani le-au permis patronilor sa tina angajații cu contracte pe 2 sau 4 ore??!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.