Puțini știu cât încasează Smiley din partea Românii au Talent. Prezentatorul, cunoscut pentru apariția sa alaturi de Pavel Bartoș, are o foarte mare priză la public, motiv pentru care este renumerat pe măsură și a rămas de ani de zile în “familia” PRO TV.

Emisiunea Românii au Talent și-a încheie cel de-al zecelea sezon în această vineri. Prezentatorul și-a ținut însă fanii la curent cu tot ceea ce-a făcut în ultima perioadă, la fel ca toate vedetele PRO TV. În acest sens, Smiley și-a lansat un vlog în care a fost prezentă inclusiv iubita acestuia, Gina Pistol, cât se aflau în izolare. Finala de pe 29 mai 2020 i-a făcut pe mulți să se întrebe ce salariu încasează cântărețul din partea postului TV. Prezent și el în cadrul Românii au Talent de-un deceniu, alături de Pavel Bartoș, cu care face echipă de zile mari, artistul se descurcă foarte bine în plan financiar.

Dacă în lunile de pandemie a fost nevoit să renunțe la concerte, fie alte colaborări pe care le avea planificate pentru respectiva perioadă, Smiley și-a lansat recent și o nouă piesă, dar și un clip. Salariile juraților de la PRO TV sunt unele pe măsură și la fel se întâmplă și în cazul artistului.

Ce salariu încasează Smiley pe sezon

Salariul lui Smiley de la Românii au Talent nici nu se compară cu cel pe care îl primește, de exemplu, Mihai Petre. Totuși, îndrăgitul amfitrion îl egalează pe Florin Călinescu la nivel de remunerație, pentru că primește nu mai puțin de 200 de mii de euro, pe sezon. Mai este cunoscut că totalul salariilor plătite de PRO TV pentru vedetele acestui show depășește suma de un milion de euro. Cea mai bine plătită personalitate de la masa juriului a fost considerată Mihaela Rădulescu. Aceasta era plătită cu 250 de euro, pentru aparițiile dintr-un sezon.