Radu Palaniță l-a surprins pe actorul Florin Călinescu cu vocea pe care o are, drept urmare acesta a apăsat Golden Buzz-ul care l-a trimis direct în finala ”Românii au talent”.

Câștigătorul ”Românii au talent” i-a lăsat pe toți cu gura căscată datorită vocii sale. Ca impactul să fie și mai mare acesta a declarat că el nu este de profesie cântăreț și că și-a descoperit talentul la 36 de ani.

A început să muncească de la vârsta de 14 ani și în prezent este mecanic auto iar decizia lui Florin Călinescu de ai da Golden Buzz-ul l-a lăsat fără cuvinte.

În 2019, acesta a participat și la emisiunea ”Vocea României” însă nu a trecut în etapa următoare. Totuși, spusele juraților l-au încurajat să meargă mai departe și să mai învețe.

„Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt în urmă cu 4 ani și jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea” a declarat câștigătorul ”Românii au talent”.

Prima reacție a lui Radu Palaniță după ce a câștigat ”Românii au talent”

”Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a mulțumi tuturor. Pentru faptul că eu am oferit oamenilor multă emoție, aceștia nu au întârziat să-mi întoarcă serviciul, copleșindu-mă cu mesaje de susținere, admirație și încurajare.

Un schimb de emoții. Le doresc tot binele din lume, să aibă încredere în mine în continuare și promit că am să fiu acolo să-i alin, să-i bucur și să-i încânt de fiecare dată, cât va fi posibil”, a spus Radu.

”Îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt om”, a declarat recent Radu Palaniță, întrebat ce va face dacă va câștiga marele premiu.