Contactat de g4media.ro pentru un comentariu în privința celor spuse de fostul lider PSD, Vasile Dâncu a preferat să nu răspundă. Acesta s-a rezumat să spună doar că Liviu Dragnea se află „într-o situație grea”.

„Este într-o situație grea. Nu comentez”, a răspuns Vasile Dâncu.

Amintim că, fostul lider al PSD a vorbit despre Vasile Dâncu, care a susținut într-un interviu că era foarte speriat și obsedat de problema pe care o avea.

„Mi-a citit Irina din interviu. Eu imi asum faptul că l-am considerat unul din cei mai buni prieteni, am tinut enorm, si ma feresc sa vorbesc urat. Dar atunci am avut niste reactii destul de interesante. Eu vreau sa spun ca despre statul paralel primele prezentări, mi le-a făcut Dâncu, primele explicații despre acest sistem ocult. Din discuțiile dese pe care le avea cu băieții de la SRI, Maior, Coldea și restul. Ceea ce mi-a spus el inițial, s-a adeverit, nu mi-a spus lucruri nerealiste sau care nu aveau efectiv o reprezentare în realitate.

El mi-a povestit ulterior, el a fost confirmat și de Coldea, că eu am fost într-o seară la Antena 3 chiar în seara zilei în care ANAF s-a dus la Antena 3, eram cu Tăriceanu. Maior și Coldea împreună se uitau la mine, și în timpul emisiunii, Kovesi îl sună pe Coldea și îi spune că o să-mi arate ea mie, cum îmi permit eu să merg și să apar Trustul împotriva dumneaei. Ulterior, și Florian Coldea mi-a confirmat acest telefon nervos. Multe alte discuții care aveau loc, de exemplu, în dosarul meu cu Referendumul. O mizerie politică de la un cap la altul. Am avut multe discuții în care Vasile Dancu, care era prietenul meu, știu că era foarte revoltat și îi certa destul de serios pe cei de la SRI, discutând destul de deschis faptul că e un dosar politic și că trebuie să înceteze practicile astea în care SRI se implică în viața politică și în actiunile Justitiei”, a comentat Liviu Dragnea.