Ideea de a crea o atmosferă de poveste, la cel mult 10 grade celsius, a venit cumva natural pentru Alin Burcea, proprietarul Paralela 45, în contextul unui anunț despre vacanțele în Laponia. Mai exact, vor fi introduse două chartere directe cu plecare din Bucureşti, pe 19 şi pe 23 decembrie (5 zile).

Prețurile pentru primul charter pornesc de la 1523 euro pentru un adult și de la 1181 euro pentru un copil, în timp ce , în cazul celui de-al doilea charter, unde este cuprinsă și sărbătoarea Crăciunului, pornesc de la 1726 euro pentru un adult și de la 1314 euro pentru un copil.

În preț, sunt incluse, printre altele: transport cu avionul București – Levi și retur, cazare patru nopți la hotel de 4 stele în Levi, demipensiune (mic dejun zilnic, trei cine la restaurantul hotelului, cină festivă la un restaurant local, pe parcursul căreia Moș Crăciun va aduce cadouri copiilor); excursie ”Întâlnirecu Moș Crăciun și familia, excursie la Rovaniemi, cu vizitarea parcului tematic Santa Park și a Satului lui Moș Crăciun, Safari cu hushy, cadou surpriză pentru copii, ghizi locali, asigurare medicală, însoțitor român de grup.

Recent, Paralela 45 a anunțat și rezultatele pentru primul semestru al acestui an: un plus de 26%, datorită, în primul rând, cererii înregistrate pentru unele destinații, în special Spania și Grecia.

”Spania a fost vedetă, anul acesta. De altfel, în ultimii ani a crescut foarte mult. Am ajuns să avem locuri luate în garanţie pe Spania din Iaşi. Și Grecia a mers bine”, a declarat Alin Burcea, proprietarul agenţiei Paralela 45. Ca parte a strategiei de dezvoltare, compania a deschis anul acesta cinci agenţii, iar în următoarea săptămână va mai deschide la Arad şi la Bacău. Drept urmare, de anul viitor, vor fi chartere şi din aceste oraşe.