Liderul PMP a răbufnit pe pagina sa personală de Facebook și îl somează pe președintele USR să elimine de pe paginile de socializare pe care le folosește, aceste mesaje mincinoase. De asemenea, Eugen Tomac îi acuză pe cei din USR că au preluat din tehnicile de manipulare ale PSD, pe care le criticau până acum.

Nu în ultimul rând, Tomac punctează faptul că aceste „derapaje anti-democratice” vor fi sancționate de alegători la votul de duminică, 27 septembrie.

„Domnule Președinte al USR, Dan Barna,

Vă somez public să eliminiați de pe toate paginile rețelelor de socializare pe care le folosiți mesajele mincinoase și manipulatoare precum este cel alăturat!

În același timp, vă solicit public să nu mai transmiteți sms-uri de dezinformare, de inducere în eroare a bucureștenilor cu privire la alegerile din 27 septembrie.

Este inadmisibil să preluați, în campania pentru Primăria Generală a Municipiului București, tehnicile de manipulare ale PSD pe care, până de curând, le-ați criticat și dezavuat.

Președintele Traian Băsescu rămâne cel mai bun candidat al Dreptei pentru fotoliul de Primar General, iar bucureștenii îl vor vota, cu siguranță, pentru competența și experiența sa.

Am convingerea că bucureștenii vor sancționa USR la vot pentru aceste derapaje anti-democratice. Nu puteți voi fura și dezinforma cât pot bucureștenii vota!”, scrie Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, acesta a atașat o fotografie cu o postare a paginii de Facebook asociată USR, „Fără Penali în Funcții Publice”, care distribuia un articol intitulat „Traian Băsescu se predă cu câteva zile înainte de alegeri? «Cred că Nicuşor Dan va ajunge primar»”.