Traian Băsescu a vorbit miercuri, la Adevărul Live, despre momentul când a auzit pentru prima oară de Gabriela Firea. Acesta a declarat că atât ea, cât și Mihaela Rădulescu, umblau prin curtea PSD-ului.

Acesta a mai spus că Gabriela Firea era o fată extrem de respectabilă și muncitoare.

”Gabriela Firea a fost prin curte la Modrogan până ce a dat-o afară Berceanu din curte.

În istoria de început a anilor ’90, era o fătucă venită de la Bacău, respectabilă, muncitoare, dar nu ştiu ce s-a supărat Beceanu într-o zi şi le-a dat afară. Şi pe ea şi pe Mihaela Rădulescu.”, spune Traian Băsescu.

Acestea nu căutau funcții în partid

Întrebat de jurnaliștii de la adevărul.ro dacă cele două căutau funcții în partid, fostul președinte al României a răspuns că nu și a subliniat că ambele erau oameni modești și decenți.

”Nu, erau nişte oameni modeşti, decenţi, amândouă. Şi Mihaela şi Gabriela. Nimic de reproşat din punctul ăsta de vedere. Dar cum era Berceanu smuncit, i-a venit într-o zi.”, a mai spus Băsescu.

Traian Băsescu a mai menționat că este probabil ca Gabriela Firea să fi rămas în relații bune cu Petre Roman dar nu și cu el.

”E posibil pentru că Gabriela Firea era un om muncitor. Probabil a rămas într-o relaţie bună cu Petre Roman. Nu şi cu mine.”, a conchis fostul președinte.

Traian Băsescu a scos la iveală un document care o scoate din joc pe Firea

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a prezentat în emsiiunea HotNews LIVE, un document care o scoate pe Gabriela Firea din joc.

Potrivit documentului, fostul șef al statului a declarat că actualul primar al Capitalei a transferat bani de la Crescent, fosta companie a Securității în compania ei.

Fostul președinte mai spune că acest document arată cum Gabriela Firea a luat dolarii lui Nicolae Ceaușescu și i-a pus în buzunarele ei.

Mai mult decât atât, Traian Băsescu susține că Gabriela Firea este un om ”corupt până în măduva oaselor”.