Familia Melencu trece prin momente tulburătoare. Cu doar o zi în urmă, mama Luizei Melencu l-a pierdut pe soțul ei, iar acum, un alt negaz îi dă bătăi de cap. Pe data de 2 decembrie, fiica sa, Luiza, urma să împlinească frumoasa vârstă de 20 de ani.

În acest context, Monica Melencu a postat pe pagina personală de facebook un mesaj cu adevărat emoționant. Mama Luizei susține că fiica sa este încă în viață și nicidecum moartă. Ea susține că ”soarta a fost prea crudă” atât cu ea cât și cu fiica sa, însă nu se va opri deloc din luptă.

Totodată, mama Luizei susține că din cauza sistemului ”corupt”, nimeni nu și-a dat interesul pentru a afla adevărul despre fiica sa și despre ce s-a întâmplat cu ea, de fapt.

„Azi e o zi specială, sufletul meu drag. Cu doi ani în urmă împlineai frumoasa vârstă de 18 ani. Azi, împlinesti frumoasa vârstă de 20 ani, nu ne-am așteptat la o așa suferință.

Dumnezeu să fie cu tine și să-ți duca mesajele noastre îmi doresc să te strâng în brațe, dar, din păcate, soarta a fost prea cruda cu tine și noi.

Și, totuși, am luptat și luptam pentru tine, dar, din păcate, suntem prea mici pe lângă aceșți corupți. Copilul meu, durerea cea mare e că nu știm nimic, nimeni nu a avut interes pentru aflarea adevărului”, a scris Monica Melencu pe pagina sa de facebook.

Tatăul Luizei Melencu a murit cu o zi în urmă

Drama familiei Melencu se adâncește. Claudiu Melencu, tatăl Luizei, a murit pe 1 Decembrie, cu o zi înainte de ziua de naștere a victimei monstrului din Caracal. Se pare că bărbatul a murit cu gândul la fiica sa, despre care era extrem de sigur că încă trăiește.

„S-a stins cu gândul că nu știe unde este fetița lui. Nici nu știți cât suferea. Era distrus că nu poate afla adevărul, că nu știe unde e copilul lui. El nu apărea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat.

Era convins că Luiza a fost răpită, că este undeva, în afara țării. Își dorea mult să fie față-n față cu Dincă, la proces”, au declarat persoane apropiate lui Claudiu Melencu, informează adevarul.ro.