UPDATE

Procurorii DIICOT au schimbat data și ora audierii lui Gheorghe Dincă, după ce au intrat în posesia cererii depuse luni de Monstrul din Caracal, prin care acesta a solicitat să fie reaudiat în speța privind moartea Luizei Melencu.

Astfel, Gheorghe Dincă va fi audiat joi, de la ora 10.

………………………………………………………………….

Mama Luizei Melencu și Monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, se vor afla marți, pentru prima dată, față în față.

Confruntare față în față

Astfel, Monica Melencu a fost chemată la DIICOT pentru o confruntare cu cel care se presupune că i-a violat și ucis fiica, în urma ultimelor evoluții din dosar.

Trebuie menționat faptul Dincă și-a schimbat, în cursul zilei de luni, declarația. El a spus că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, ceea ce reprezintă o întoarcere cu 180 de grade a poziției sale, schimbare de atitudine ce, după toate aparențele, îi va pune în încurcătură pe procurori.

”Film regizat de procurori”

Iar mama tinerei dispărute de aproximativ nouă luni de zile speră să afle adevărul chiar de la bărbatul acuzat.

”Sperăm să spună adevărul astăzi. Ăsta e un film regizat de procurori, iar Dincă face pe actorul. Urmărește o pedeapsă mai mică. Asta este părerea mea.

Trei luni de zile nu s-a aflat nimic de Luiza. Când s-a aflat de Alexandra atunci au inclus-o și pe Luiza în același dosar. Eu susțin că Luiza nu a trecut prin casa lui Gheorghe Dincă”, a precizat mama Luizei Melencu în direct la România TV, înainte de a intra la DIICOT.

Trăiește Luiza Melencu?

”Eu voi face tot posibilul să aflu adevărul. O să fac cât se poate de mult pentru fiica mea. Fiica mea trăiește”, a adăugat Monica Melencu.

De precizat că pe data de 26 ianuarie expiră mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Gheorghe Dincă, iar familia Melencu se teme de faptul că bărbatul ar putea fi pus în libertate.