Luni dimineață, Diana Șoșoacă a declanșat un scandal fără precedent în curtea Institutului „Marius Nasta” din București. Senatoarea a agresat verbal mai mulţi angajaţi ai unităţii medicale, între care şi managerul spitalului Beatrice Mahler.

Mai exact, Diana Şoşoacă a mers la clădirile în care funcţionează morga spitalului, spunând că are de rezolvat o problemă legată de actele pentru un cunoscut decedat în spital. Întreaga scenă a fost transmisă într-un live pe pagina personală de Facebook a senatoarei.

În imagini, aceasta le-a reproșat angajaților că bagă persoanele decedate de COVID-19 în saci de plastic, precizând că nimeni nu are dreptul să facă așa ceva. Ea a mai adăugat că oamenii au dreptul la onoare și după moarte, obligându-i să-i scoată din sacii de plastic.

„De ce se bagă în saci de plastic acești oameni? Știți că noul protocol care a fost schimbat datorită intervențiilor mele ca senator spune că nu aveți dreptul să îi puneți în saci de plastic și că oamenii au dreptul la respectarea demnității și onoarei după moarte și aveți obligația să-i scoateți din sacii de plastic?”, spune Diana Șoșoacă în live-ul postat.

Diana Șoșoacă, scandal fără precedent în curtea spitalului

De menționat este faptul că printre medicii agresați de Diana Şoşoacă a fost şi managerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler. Aceasta a acuzat medicul de crime împotriva umanității, precizând că va depune o plângere penală împotriva lui Beatrice Mahler, dar și împotriva altor medici din cadrul institutului.

Ea a mai adăugat că are înregistrări și dovezi, dar și martori pentru a-și susține cauza.

„E spațiu public și aici se întâmplă crime. Asta este crimă! Sunt crime împotriva umanității, doamna Mahler! Vă depun plângere penală, doamna Mahler! Chemați Poliția, vreau să depun plângere împotriva tuturor! Se dă șpagă, nu toți sunt senatori, să intre!

Și mie mi-a murit un prieten, era într-un container, am înregistrat! Am martori și am înregistrări, doamna Mahler! Pentru că eu totul am înregistrat. E înregistrat, doamnă, sunteți și dumneavoastră înregistrată!”, a mai strigat  Diana Șoșoacă în timp ce transmitea live pe Facebook.

În final, senatoarea i-a amenințat pe angajații spitalului și ai morgii că va depune plângere penală împotriva tuturor, din cauza morții unui prieten.