Din păcate, în ultimele luni, mai multe incendii au avut loc în spitalele din România, la secțiile de Terapie Intenesivă, acolo unde sunt internați bolnavii de coronavirus. Preasfințitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, spune despre aceste incendii că sunt făcătură, pornite în mod intenționat.

”Vedeţi, dau foc românilor în spitale! Cum se poate? S-a întâmplat la Bucureşti, pe urmă s-a întâmplat la Iaşi, la Constanţa, ard de vii în spitale! Sigur că e o făcătură! Nu se poate ca în mileniul ăsta al 3-lea în care trăim să nu ai detector de fum acolo, să nu ai paznici de noapte! Să ardă oamenii cu branule pe mâini şi legaţi de pat! Atât de mult şi-au bătut joc de țară şi de noi”, a spus episcopul de Giurgiu despre incendiile în care au murit zeci de români.

Preasfințitul Ambrozie: Nu vă grăbiți să vă vaccinați

Episcopul Giurgiului le-a spus enoriașilor să nu se grăbească se se vaccineze din cauză că dozele de vaccin sunt expirate.

”Nu vă grăbiţi să vă vaccinaţi, lăsaţi-i pe ei să se vaccineze întâi, întâi toţi parlamentarii şi toţi senatorii şi deputaţii şi la urmă, de o mai rămâne vreun vaccin din astea 120 de milioane cumpărate de Câţu, abia atunci să vă vaccinaţi, că sunt expirate şi încearcă să le vândă în străinătate”, a spus Preasfințitul Ambrozie.