Tragedie imensă după ce o judecătoare în vârstă de numai 54 de ani din cadrul Tribunalului Gorj s-a stins din viață. Potrivit ultimelor informații, aceasta a murit în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu ca urmare a infecţiei cu noul coronavirus.

Este vorba despre Cristina Simona Moţa, judecătoare în cadrul Tribunalului Gorj. Aceasta era judecător la Secţia Penală și a fost internată în urmă cu câteva zile la Terapie Intensivă în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, după ce simptomele începuseră să se agraveze.

Deși medicii au făcut eforturi uriașe pentru a-i salva viața, virusul a învins în final. De menționat este faptul că judecătoarea era sora fostului prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Gheorghe Emil Moţa, care acum activează în DNA şi s-a remarcat prin anchete în dosare importante.

O altă tragedie de acest tip s-a produs în urmă cu două zile, când un medic care a fost infectat cu noul coronavirus s-a stins din viață. Este vorba despre o doctoriță în vârstă de 58 de ani care își exercita activitatea la Policlinica Militară din Buzău.

Un medic a fost răpus de COVID 

Mirela Pană a murit după ce a încercat să se trateze singură, acasă, timp de trei săptămâni, de când a aflat că a fost infectată cu noul coronavirus. Potrivit ultimelor informații, în momentul în care doctorița a constatat că starea sa de sănătate a început să se agraveze, ea a decis să meargă la Spitalul Judeţean Buzău.

La data de 4 octombrie, doctorița a fost internată în secţia Pneumologie a Spitalului Județean Buzău. Din păcate însă, evoluția ei nu a fost pozitivă. Mai exact, potrivit stiridebuzau.ro, starea de sănătate a acestia s-a agravat, astfel că a fost transferată la Spitalul de Urgență ”Dimitrie Gerota” din București, acolo unde a pierdut lupta cu virusul ucigaș.

Sursa citată precizează că medicul nu era vaccinat împotriva coronavirusului. Totodată, apropiaţii au mai declarat că aceasta ar fi avut şi alte afecţiuni, care i-ar fi fost agravate odată cu infectarea cu noul coronavirus.

După aflarea veștii, o avalașă de mesaje a fost declanșată pe rețelele de socializare. Atât colegii săi, cât și pacienții deplâng moartea medicului.

”Colega și prietena noastră, dr. Mirela Pana a plecat în altă lume… O lume mai bună. O să ne lipsești, draga noastră!”, a scris Anamaria Arădoaie pe Facebook.