Marţi seară, în şedinţa Consiliului de Administrație al CNAB (Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti), a fost ales noul director general al CNAB. Măsura vine după ce ultimul director, Alexandru Ivan, a demisionat pe 16 ianuarie, la mai puţin de un an după preluarea funcţiei.

Noul director al companiei care administrează aeroporturile Capitalei, adică Aeroportul “Henri Coandă” din Otopeni şi Aeroportul “Aurel Vlaicu” din Băneasa, este Florin Dimitrescu, scrie boardingpass.ro.

Ce activitate a avut, în trecut, Florin Dimitrescu

Dimitrescu va fi cel de-al şaselea director general al CNAB din ultimii doi ani. El va trebui să ducă mai departe proiectele de revigorare ale Aeroportului din Otopeni, începute de fostul director, multe din ele fiind însă blocate în prezent.

Florin Dimitrescu a deţinut, în trecut, funcţia de director general al companiei de construcții Romstrade, deţinută de afaceristul Nelu Iordache, sau de director de dezvoltare la UTI Group al lui Tiberiu Urdăreanu. El a mai ocupat şi alte funcţii de conducere în companii de stat, dar a avut şi activitate în cadrul Guvernului, fiind consilier la Secretariatul General al Guvernului în perioada 2002-2004.