AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante și servicii alimentare, continuă procesul de expansiune al unuia dintre cele mai mari lanțuri de restaurante din portofoliu, Burger King, și deschide primul său restaurant în România. Deschiderea va avea loc la finalul lunii septembrie în București și face parte din planul de dezvoltare a companiei în țara noastră.

Planul Burger King în România este să recruteze în perioada următoare o echipă de aproximativ 100 de angajați. Oferta salarială pentru lucrătorii din restaurante (Crew Members) pornește de la 1.750 lei net (2.950 lei brut). În ceea ce privește managerii, în funcție de pozițiile disponibile, compania oferă un salariu ce variază între 2.500-3.800 lei net (4.250 – 6.500 lei brut). Toți angajații Burger King vor primi numeroase beneficii, dintre care tichete de masă, servicii medicale și bonusuri.

Campania de recrutare a echipei responsabile de deschiderea primului restaurant a început, iar cei interesați să facă parte din familia Burger King pot trimite CV-urile la adresa: [email protected].
Astfel, România urează „Bun Venit”” faimosului Whopper, având în vedere planurile de expansiune ale Burger King în țara noastră în următorii ani.

“Suntem entuziasmați să deschidem primul nostru restaurant Burger King în România. Economia țării, aflată în creștere, oferă un potențial extraordinar și o mulțime de oportunități. Burger King este cunoscut în întreaga lume pentru burgerii pregătiți pe grătar. De aceea, ne bucurăm să putem oferi în curând românilor sandvișurile noastre, mai ales burgerii noștri pregătiți la comandă pe grătar. Desigur, experiența clienților va fi completată de o servire excepțională din partea colegilor noștri din restaurant. Planurile noastre de dezvoltare pe termen lung sunt ambițioase și ne dorim să devenim un angajator important în România și un partener de încredere pentru clienții și furnizorii noștri”, a declarat Alan Laughlin, Președinte Burger King AmRest

Designul digital, modern al restaurantului Burger King va oferi clienților o experiență nouă, unică, datorită unui sistem de operare digitalizat, ce simplifică toate operațiunile din bucătărie, precum și procesul de servire a clienților.