Probleme medicale pentru un cunoscut actor britanic!

Vedeta din Harry Potter a ajuns de urgenţă la spital

Este vorba despre Tom Felton, devenit celebru odată cu rolul lui Draco Malfoy din seria de filme “Harry Potter”. Mai recent, actorul a putut fi văzut în mai multe episoade ale serialului “The Flash”.

Sursa foto: IMDB.com/Warner Bros.

Actorul, care tocmai a împlinit 34 de ani pe 22 septembrie, a leşinat în timpul unui meci de golf care avea loc în Wisconsin, Statele Unite.

Tom Felton a suferit un „incident medical” și a fost trimis la „spitalul local pentru tratament”, a relatat presa locală americană, potrivit BBC.

În imaginile surprinse la faţa locului se poate observa cum mai multe persoane se chinuie să-l ţină pe picioare pe actor, care a fost apoi întins pe o targă şi transportat de pe terenul de golf la ambulanţă care l-a dus la spital.

Sursa foto: BBC
Sursa foto: BBC

“În Ryder Cup Celebrity Match de astăzi, actorul și muzicianul Tom Felton a experimentat un incident medical pe parcurs în timp ce participa pentru Europa”, a fost anunţul făcut joi, 23 septembrie, de către Asociaţia Profesionistă de Golf din SUA.

“A fost transportat la un spital local pentru tratament. Nu sunt disponibile alte detalii”, relatează jurnaliştii de la BBC.

Pasionat de golf, Tom Felton reprezenta Europa la turneul celebrităţilor organizat la Whistling Straits, alături de fostul jucător profesionst de hochei pe gheaţă Teemu Selanne (Finlanda).

Golful, sportul care ar trebui practicat de cât mai mulţi români, potrivit preşedintelui Iohannis

Subiectul golfului a intrat recent în atenţia românilor, odată cu recomandarea făcută recent de către preşedintele Klaus Iohannis.

Sâmbătă, 18 septembrie, Klaus Iohannis a fost invitatul de onoare la decernarea premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiță”, acolo unde a avut loc şi un eveniment organizat de Dacia-Renault, ocazie cu care preşedintele a testat noile modele Duster facelift şi Spring, maşina electrică a producătorului de la Miovei.

Cu această ocazie, Iohannis i-a îndemnat pe români să joace golf, un sport frumos, deloc exclusivist, spune el, care poate fi practicat la orice vârstă şi care oferă multe satisfacţii.

“Mă bucur să întâlnesc aici atâţia oameni pasionaţi de golf, un sport care nu este deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mişcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă şi încurajez pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii”, a spus Klaus Iohannis.

Sursa foto: IMDB.com