Senatoarea Diana Şoşoacă a păţit-o rău de tot. Totul s-a întâmplat chiar în ziua în care fosta cântăreaţă de muzică lăutărească, Cornelia Catanga, a fost înmormântată.

Şoşoacă a încasat-o grav

Senatoarea care a fost dată afară din AUR recent a chemat sâmbătă oamenii la protest, doar că susţinătorii au venit într-un număr restrâns. Practic, au lăsat-o singură în stradă.

“Ieşiţi o dată în stradă şi vă rog duceţi-vă la Cimitirul Ghencea, aprindeţi o lumânare şi puneţi un buchet de flori celei care a fost una dintre cele mai iubite şi mai de seamă cântăreţe de muzică lăutărească Cornelia Catanga.

Mă întreb unde sunt colegii ei artişti? Unde sunteţi, că vă înfingeaţi toţi, să fiţi pe lângă ea. M-am săturat de telefoanele voastre când vă lamentaţi, în timp ce morţii voştri nu mai au parte de o înmormântare creştinească”, a spus Diana Şoşoacă într-un live pe o reţea de socializare.

Cornelia Catanga, răpusă de COVID-19

Cornelia Catanga a fost înmormântată sâmbătă, la cimitirul Ghencea Civil din Bucureşti. Artista a fost răpusă de COVID-19. Cântăreaţa de muzică lăutărească a murit vineri dimineaţă, la Spitalul Universitar din Capitală.

Este însă scandal de proporţii între familie şi reprezentanţii spitalului, după ce apropiaţii artistei ar fi vrut ca trupul ei să fie depus la capelă, unde fanii acesteia ar fi putut să vină să îşi ia rămas-bun, însă nu a fost posibil că testele au confirmat infecţia cu coronavirus, ceea ce a impus procedura specială.

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit vineri, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București. Ea a fost internată joi, în stare gravă, după ce se tratase acasă cu Ivermectină şi spunea că nu crede în existenţa virusului.

Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4. Catanga avea 63 de ani și era una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică lăutărească. Ea împărțea scena de ani de zile cu soțul său, Aurel Pădureanu.

Sursa foto INQUAM / Octav Ganea