Artistul a vorbit despre cum erau Sărbătorile Pascale alături de regretata lui soție, marea interpretă Cornelia Catangă. Aurel Pădureanu a făcut aceste dezvăluiri chiar la scurt timp după ce s-a ținut parastasul de doi ani.

„Cornelia se pregătea într-un mod extraordinar pentru masa de Paște. Ea făcea friptura de miel, ciorba de miel și cozonacul”, a relatat Aurel Pădureanu pentru wowbiz.ro

Aurel Pădureanu își amintește cu drag de momentele petrecute alături de Cornelia Catangă

De asemenea, Aurel Pădureanu a spus că regretata interpretă era mereu atentă la fiecare detaliu în timpul Paștelui și nu numai. Potrivit artistului, aceasta a fost „o soție desăvârșită și o mamă perfectă”.

„Avea un fel de a pregăti masa prin care mă uluia. Noaptea, ne duceam la Înviere, iar apoi pregătea masa și punea pe masă toate bunătățile. Toate pregătirile care se fac de Paște se regăseau și pe masa Corneliei: ouă, ciorbă de miel, friptura.

Ei îi plăceau enorm de mult sarmalele cu mămăligă și ciorbele, dar mai ales peștele. Era o gospodină desăvârșită și de o curățenie ireproșabilă. Cornelia a fost o femeie deosebită în adevăratul sens al cuvântului. A fost o soție desăvârșită și o mamă perfectă”, a mai spus marele artist pentru sursa menționată.

Informațiile oferite anterior de Aurel Pădureanu

Au trecut doi ani de când faimoasa interpretă de muzică lăutărească Cornelia Catanga s-a stins din viață. A lăsat în urmă multe piese extrem de cunoscute, dar și multă suferință în viața soțului ei Aurel Pădureanu.

La doi ani de la moartea vedetei, lăutarul a scos la iveală că era în căutare de sponsori pentru un eveniment organizat în memoria regretatei artiste.

„Vom face spectacol mare la Sala Palatului, cu artiști importanți din muzica de petrecere. Din păcate, nu am timp să-l organizez până în luna martie, de ziua ei, încă umblu să găsesc sponsori și un regizor.

Sper ca, până în aprilie-mai, să îi dau drumul. Pregătim pachete, cum se face la parastas, cu mâncare, cu ce îi plăcea ei să mănânce, cu ciorbă de perișoare și de văcuță, cu sarmale și cu mămăliguță. Dacă se face de post, vom face pachete cu fasole bătută și cu ceapă, dar și cu orez cu prune uscate, fructe, colivă”, a spus anterior acesta pentru impact.ro