Declarațiile acesteia

„A trebuit să mă împrumut de bani, să accept joburi de care îmi era scârbă, să accept să fiu tratată ca naiba, să mă pup cu actori cu respirație urât mirositoare.

Plângeam cu zilele pentru că pur și simplu nu mai suportam să mă zbat atâta”, scria Meghan Markle pe blogul său în acea perioadă, potrivit evz.ro

Ce s-a întâmplat cu blogul

În perioada în care aceasta a început să joace în „Suits”, serialul ce i-a adus popularitate, blogul a dispărut. Acesta se numea thetig.com și acum conține un simplu mesaj de mulțumire pentru cititori.

Mesajul transmis cititorilor

„După aproape trei ani frumoși pe care i-am petrecut împreună cu voi în această aventură, este vremea să îmi iau la revedere de la The Tig. Ce a început ca un proiect din pasiune, a evoluat într-o comunitate uluitoare de inspirație, suport, distracție și frivolitate. Mi-ați făcut zilele mai luminoase și ați umplut această experiență cu atât de multă bucurie. Continuați să găsiți aceste momente Tig de descoperire, continuați să râdeți și să vă asumați riscuri și continuați să fiți „schimbarea pe care vreți s-o vedeți în lume”.

Cel mai important, nu îți uita niciodată valoarea – așa cum am spus de multe ori: tu, dragul meu prieten, ești suficient.

Vă mulțumesc pentru tot.”