Meghan Markle și-a dorit dintotdeauna să aibă o carieră politică. La ultimele alegeri prezidențiale din SUA, actrița a declarat că o va vota pe Hillary Clinton, adăugând insulte la adresa lui Donald Trump și numindu-l misogin. Din cauza acestui lucru, s-a pus problema dacă președintele SUA ar trebuie să vină sau nu la nunta regală, potrivit voxbiz.ro

Relații la Casa Albă

Pe de altă parte, aceasta era foarte apropiată de cuplul Obama, iar presa de peste ocean spune că acum aceasta ar fi angajat specialiști în comunicare care ar fi activat la Casa Albă pentru Barack Obama, semn că actrița nu a renunțat la visul politic.

Cariera ei de actriță și intervenția estetică

Înainte de relația cu prințul Harry, Meghan Markle avea un renume minimalist. Aceasta a început să capete popularitate prin rolul ei din serialul „Suits”. Tabloidele americane nu au fost deloc blânde cu ea în ultima perioadă și au numit-o actriță de mâna a treia.

Jurnaliștii americani au vorbit și despre intervențiile estetice ale lui Meghan Markle. Aparent, aceasta ar fi suferit o rinoplastie și ar fi operat ceva schimbări și la dantură și obraji.