Diana Șoșoacă a fost umilită crunt de gazetarul Cristian Tudor Popescu. Acesta i-a găsit două porecle dure fostei senatoare AUR. Declarațiile făcute de CTP vin după ce Diana Șoșoacă a intervenit după incendiul de la Marius Nasta, apoi a apărut și printre mineri.

Mai exact, gazetarul susține că Diana Șoșoacă nu își dorește altceva decât să apară la televizor. El mai preciza că de multe ori o numea ”cascada urlătoare”, pentru că mereu când se afișa undeva nu făcea nimic altceva decât să urle.

„A venit să apară la TV și să se îmbrâncească cu oamenii de ordine. Îi spuneam doamna cascada urlătoarea. O să-i schimb apelitivul, pentru că e foarte activă. Îi spun în această săptămînă doamna balivernă.

Mandibula doamnei Șoșoacă mă întreb dacă nu cumva are osul pătrat: în clipa în care șarpele deschide gura se duce în poziția maxilară”, a declarat CTP, la Digi24.

Porecle pentru Diana Șoșoacă

Odată cu descrierea Dianei Șoșoacă, CTP i-a găsit și două porecle: Balivernă sau doamna Ciocioacă. Totodată, gazetarul a mai adăugat că fosta senatoare AUR a reușit să amenințe un om care doar își făcea treaba.

CTP a mai adăugat că toți cei care se declară fani ai Dianei Șoșoacă ”sunt reduși mintali” și susține că atitudinea fostei senatoare AUR este una ”de om de bandă”.

„Aceasta doamnă l-a amenințat pe acel om de ordine într-un stil mafiot. Mulți apreciează ce face doamna Balivernă sau doamna Ciocioacă. Are multe cioace în dotare. Deci îl amenință pe acel om: el este pus acolo să facă o treabă. Această amică a poporului se răstește și îl ameință în stil mafiot.

Are atitudine de om de bandă. Simplul fapt de a-i proteja numele e înjositor. Cei care o apreciează pe doamna Șoșoacă sunt reduși mintal”, a spus CTP, la Digi24.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea