Diana Șoșoacă, ultimatum pentru soțul ei. S.O.S. România, mai presus de dragostea lor

Continuă scandalul în familia Șoșoacă, Diana Șoșoacă i-a transmis soțului ei, Silvestru Șoșoacă, să-și retragă susținerea față de partidul politic S.O.S. România. L-a avertizat că va expune numele celor care-l sprijină, dacă nu încetează cu declarațiile.

Conflictul dintre cei doi a izbucnit după ce ea l-a suspendat pe Silvestru Șoșoacă din conducerea S.O.S. România. Chiar dacă îi înțelege dezamăgirea, familia este prioritară pentru ea. A luat această măsură pentru a-l proteja de eventualele amenințări ale Serviciilor Secrete.

Pentru ea, S.O.S. România este o speranță pentru poporul român. Nu va tolera niciun act de batjocură la adresa luptei naționale. Pentru ea nu mai există viață personală de când s-a implicat în lupta împotriva sistemului.

„Am un mesaj special pentru tine, Silviu. Dacă nu încetezi, voi da pe față numele celor care stau în spatele tău. E ultimatum. Ia labele de pe partidul SOS România.

Luați labele de pe această speranță a poporului român. N-am să permit niciodată, nimănui, să-și bată joc de lupta națională.

Pentru mine nu mai există viață personală demult. Pentru mine viață personală nu mai există demult, de când m-am implicat în această luptă împotriva sistemului. Sunt doar mamă”, a zis ea în timpul unei transmisiuni online.

Dumitru Silvestru Diana Șoșoacă
SURSA FOTO: Facebook

Replica soțului ei

Se pare că soțul ei a aflat că a fost suspendat din conducerea S.O.S. România din presă, chiar dacă este unul dintre principalii organizatori ai partidului politic.

A calificat decizia soției sale drept ilegală, apoi a condamnat acțiunile abuzive ale soției sale împotriva celorlalți membri ai S.O.S. România.

Joia trecută, Silvestru Șoșoacă i-a adresat o scrisoare deschisă soției sale, pe care a publicat-o ulterior pe Facebook.

Potrivit spuselor sale, Diana Șoșoacă este manipulată de cei care îi spun doar ceea ce vrea să audă. Se pare că a căzut pradă iluziei de a fi în centrul atenției.

„Îmi asum să fiu garantul respectării statutului pentru toți membrii partidului în fața abuzurilor d-nei președinte S.O.S.”, scrie într-un comunicat de presă emis de el.