Senatoarea Diana Șoșoacă a primit o lovitură la care nu se aștepta în niciun caz. Avocata a fost blocată pe Facebook. Astfel, aceasta nu mai poate posta nimic timp de 30 de zile.

Ea a explicat în dorect ce i s-a întâmplat. Se pare că senatoarea a fost blocată de platformă după ce ar fi jignit o altă utilizatoare. Diana Șoșoacă s-a arătat deranjată complet de decizia Facebook și a subliniat faptul că atât ea cât și Donald Trump sunt în aceași situație, blocați pentru atitudinea lor.

Totodată, fosta senatore AUR a mai precizat că utilizatoarea pe care a jignit-o o înjurase și ea la rândul său și ea a fost cea care a reclamat injuriile.

“Am contul blocat de azi dimineață, doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre.

În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește.

Având în vedere că dânsă mă înjurase inimaginabil și eu am reclamat-o pe ea”, a spus Diana Şoşoacă, potrivit romaniatv.net.

Diana Șoșoacă dă în judecată Facebook

În acest context, senatoarea a anunțat că va da în judecată Facebook, deoarece nu este normal să blocheze conturile politicienilor. Ea mai adăugat că nu se va opri și a transmis și un avertisment.

“O să vorbesc cu colegul meu Chitic și o să fac ce a făcut și el, adică o să dau în judecată Facebook-ul. Știu că UE a condamnat cenzurarea de către aceste site-uri de socializare ale politicienilor, nu ai voie să faci acest lucru. (…) Eu nu mă opresc, dacă cineva crede că mă va opri, nu, așa mai mult mă ambiționează. Să aibă mare grijă cu mine!” , a mai declarat aceasta.