Este scandal imens în PSD și o luptă incredibilă pentru șefia partidului. Marele rival al lui Marcel Ciolacu la funcția de președinte dă de pământ pur și simplu cu actualul lider interimar.

Umilință totală pentru Ciolacu

Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, i-a făcut praf pe cei care se dezic acum de Liviu Dragnea, fost lider PSD. Teodorovici se laudă că nu a fost în cele mai bune relații cu Dragnea, spre deosebire de alți lideri care erau umiliți de acesta și acum îl atacă pe unde-l prind. .

„Toți au fost oarecum aproape de Liviu Dragnea, doar că eu nu m-am dezis de istoria partidului. Am avut o relație nu tocmai plăcută cu Liviu Dragnea. Astăzi se dezic cei pe care i-a pus în funcție. Paul Stanescu sau Marcel Ciolacu unde erau? Când spunea Dragnea „culcat”, erau sub mochetă. Eu sunt unul dintre cei care nu au fost la masă cu Liviu Dragnea, nu am dat la vâsle, nu am turnat în pahare, nu mă poate acuza nimeni din partid, nu pot fi pus într-o tabăra sau alta”, a declarat Eugen Teodorovici.

Fostul ministru al Finanțelor vrea să candideze la șefia PSD și are un obiectiv mai mult decât îndrăzneț. Câștigarea alegerilor parlamentare cu un scor de 40%.

„ Vreau să pot să îi redau partidului ceea ce merită, onoarea. Este o decizie pe care toți colegii din partid o cunosc, o simt deja și o așteaptă, sper. Dacă îmi asum o astfel de candidatură este și o asumare a istoriei PSD, cu bune și cu rele, să nu uităm de NATO, de Uniunea Europeană. Ce vreau eu de la PSD, vreau să pot să îi redau partidului ceea ce merită, onoarea. Simpatizanții, membrii de partid să aibă curajul și onoarea de a afirma public: da, mă mândresc cu asta”, a spus Teodorovici, care și-a stabilit un obiectiv clar.

„Eu îmi asum ținte înalte. La parlamentare 40% este ținta pe care eu vreau să mi-o asum pentru alegerile parlamentare. Eu cred într-o alianță pe centru stânga. Pro România este principalul actor și ALDE, dar și cei care au astăzi noi proiecte politice. Menirea unui partid este să guverneze, nu să mimeze opoziția”, a mai declarat fostul ministru al Finanțelor.

Teodorovici a mai făcut o dezvăluire surprinzătoare. „PSD are nevoie de o locomotivă. Cei de la Comisia Europeană îmi spun „Buldozerul” pentru că tot timpul am obținut ce am vrut. Liderii se nasc, nu se formează”, a spus Eugen Teodorovici, conform digi24.ro.