Andreea Esca a făcut dezvăluiri complete. Vedeta ProTV s-a decis să spună totul. Într-un interviu dat postului de televiziune care a făcut-o celebră, Esca a dezvăluit că a avut coronavirus atât ea, cât și soțul și băiatul ei.

Umilință totală pentru Andreea Esca

După interviul de la ProTV în care a spus prin ce a trecut și a pufnit-o plânsul, vedeta a stârnit reacții incredibile pe rețelele de socializare. Adela Chirică, președintele Asociației pentru Dravet și alte Epilepsii Rare a dat de pământ pur și simplu cu Andreea Esca.

Adela o critică pe Andreea Esca după interviul pe care l-a dat la Pro TV. Aceasta o consideră vinovată pe Esca pentru că a participat la lacel party și nu a purtat mască. ”Oare dacă în locul Andreei Esca era persoana X tot așa o compătimea lumea și o întelegea? Sau o linșa instant pentru că a fost la party și nu a purtat masca, adică fix ce nu avea voie să facă….cu atât mai mult fiind persoana publică.

Sau suntem doar niște ipocriți… ??? E retorică întrebarea… și din nou mă iertați că nu empatizez nici cu lacrimile ei.

A suportat consecințele alegerii ei făcută în cunoștință de cauză. Nu a lovit-o o boală nemiloasă brusc și nedrept…

Așa că dacă tu alegi conștient să te expui în timpul unei pandemii, nu mai e loc de empatie. Ci poate de învățat niște lecții. Atat.

Acum, hai cu pietrele și înjurăturile…”, a scris Adela Chirică pe o rețea de.

Reacțiile la postarea Adelei nu au întârziat să apară. Prietenii acesteia i-au dat dreptate. ”Exact asta am simțit și eu, că a lipsit din confesiunea ei o mea culpa pentru participarea la un eveniment care nu era vital pentru cariera ei. Se poate să fi uitat în ziua aceea că e doar un om. Și ea se poate îmbolnăvi! La spital și la groapă ne ducem, ca în viață, milionarii cu milionarii, plebea cu plebea”, ”Eu nu înțeleg de ce a ascuns, mai ales că pe surse se spunea că are și ea batman batman”, ” Gândesc la fel. Mai ales că stiristă fiind ne sfătuia zilnic să purtăm masca, să ieșim din casă doar la nevoie, să nu mergem în locuri aglomerate. Deci….”, sunt câteva dintre mesajele primite de Adela.