Pe pagina oficială de Facebook a PSD apare o postare care arată că partidul nu a distribuit nici oficial, nici neoficial numărul de telefon a lui Ludovic Orban. În plus, aceștia au ținut să îi dea lovitura fatală premierului Orban.

„PSD #nu a distribuit nici oficial, nici neoficial numărul de telefon 0723 551 XXX.
Cu această ocazie îl îndemnăm pe dl. Ludovic Orban ca, atunci când își mai cumpără ceva la promoție, să nu-și mai lase numărul de telefon”, scrie PSD  pe Facebook.

Ce a spus Ludovic Orban

„Cu mine poate comunica orice cetăţean. Ştiţi că mi-a făcut PSD o campanie. Mi-au distribuit numărul de telefon mobil personal pe milioane de conturi. (…) Asta e o formă de terorism, în speranţa că eu nu o să răspund la telefon şi că o să-mi fie blocat telefonul de campania pe care au dus-o.

Aproape toţi cei care m-au sunat au avut surpriza să constate că răspund la telefon”, a spus Ludovic Orban, afla într-o vizită de lucru pe autostrada Sebeş-Turda.

„Trăim într-o ţară normală, vă răspund la telefon. Când pot, evident. E adevărat că am fost foarte ocupat, o perioadă. Au fost şi miniştrii în această categorie”, a mai precizat Ludovic Orban.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea