Dana Budeanu a analizat unul dintre cele mai discutate cupluri, și anume, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner. Aceasta a ținut să precizeze că stilul lor este unul pe placul său și că ea nu ar fi putut să fie așa ca ei, niște oameni cu aventura și adrenalina în sânge.

Ce a spus Dana Budeanu

”Doamna Mihaela Rădulescu, Mihaela și Felix. Sunt bine rău. Ăștia se potrivesc. Eu nu sunt pe genul pe extrem. Ei sunt d-aștia care astăzi pleacă cu motocicleta, aterizează nu știu unde, iau elicopterul, după care se aruncă în cascadă, după care ies din cascadă și ăla cu parașuta o și și pe ea de pe munte și aterizează pe nu știu ce deal și de acolo ne rostogolim și nu contează. Luăm nu știu ce camion și trecem prin noroaie și ne trezim și se termină ziua și mă sinucid. Eu personal m-aș sinucide. Ei se potrivesc foarte bine pentru că sunt pe chestia asta cu sportul”, a declarat vedeta în emisiunea sa, moment pe care Mihaela Rădulescu l-a postat pe contul personal de Instagram.

Ce spune despre ținutele purtate de cei doi

Dana Budeanu a ținut să comenteze cuplul Mihaela Rădulescu – Felix Baumgartner și la nivel stilistic. Și i-a plăcut ce a văzut.

”Ei, na, că așa e viața, că viața ți-l dă pe unul care le face pe toate în lanț, de dimineață până seara non-stop. Se potrivesc și ca stil, mie îmi plac cuplurile care sunt frumoase împreună”, a declarat Dana Budeanu despre Mihaela Rădulescu.