Iulia Albu a șters pe jos cu Dana Budeanu, despre care a spus că are un canal pe Youtube așa cum au multe alte persoane, de la Floricica Dansatoarea până la Denisa Manelista.

Iulia Albu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă, unde a aruncat numai cuvinte grela la adresa Danei Budeanu.

„Este de la cascadorii râsului? Este cumva bărbat, vorbește cumva un bărbat?”, a reacționat, în prima fază celebrul fashion editor rugată să spună despre cine ar fi vorba.

Pentru asta e ea celebră

„O știu și este celebră şi a spus o chestie foarte interesantă: ‘Dacă nu eşti la Pro TV, nu exişti’. Pentru asta e ea celebră…”, a comentat Iulia Albu.

La remarca lui Cătălin Măruţă că Dana Budeanu şi-a făcut canal pe Youtube, unde vorbeşte despre „ameţite” şi „mafioţi”, Iulia Albu a avut o replică tăioasă.

„Toată lumea are canal pe Youtube. Şi Floricica Dansatoarea, și Denisa Manelista, sunt mai multe. A nu se înţelege că avem ceva cu alte genuri de muzică decât acelea pe care dansăm”, a punctat aceasta.

Despărțirea de Pro TV

ProTV anunță că începând cu data de 30 octombrie 2019 a încetat colaborarea cu Dana Budeanu. Postul tv a punctat faptul că a pus întotdeauna accent pe „onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea”, valori pe care le promovează și dorește să le aibă și partenerii lor. Postul a reacționat, astfel, după ce Dana Budeanu a postat pe pagina de Facebook un mesaj ironic la adresa fondatoarelor Asociației Dăruiește Viață, Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu.

„Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. Pro TV este liderul televiziunilor din România şi a susţinut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în vieţile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonaţi sau protecţia mediului înconjurător. Pro TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informaţie şi ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte şi în acţiunile partenerilor noştri“, a anunțat atunci ProTV într-o postare de pe pagina de Facebook.