Elena Udrea (45 de ani) și afaceristul Adrian Alexandrov (32 de ani), au botezat-o vineri, 20 septembrie 2019, pe fetița lor, Eva Maria, în ziua în care micuța a împlinit un an. Ceremonia a început în jurul orei 14.30, iar biserica arăta precum o seră de lux.

Dana Budeanu, creatoarea de modă, și fosta soție a patronului Cancan, Radu Budeanu, a fost cea care s-a ocupat de ținutele purtate de Elena Udrea și de Eva Maria în timpul ceremoniei de botez. Aceasta a fost și una dintre nașele micuței, alături de încă un cuplu apropiat Elenei Udrea.

Designerul a purtat un costum alb, cu pantalon evazat, și sacou scurt în față și mai lung în spate. După ceremonie, invitații au fost așteptați la un restaurant select din zona Herăstrău.

Elena Udrea copleșită de emoții, a precizat că botezul fiicei sale este cel mai important moment din viața ei.

„E cel mai important moment din viaţa mea după cel în care am născut-o, fix acum un an, la ora 14.00 după-amiază, ora României. Sperăm că la slujbă totul va fi bine pentru ea, că nu se va speria, pentru că e destul de mare, nu ştiu dacă acceptă să intre în cristelniţă, o să vedem”, a spus Elena Udrea înainte să intre în biserică.

„Îmi doresc din tot sufletul ca toată viața ei să trăiască în voia lui Dumnezeu”

”Rochița ei (cea pe care a îmbrăcat-o după creștinare) este de la Cătălin Botezatu. Îmi doresc din tot sufletul ca toată viața ei să trăiască în voia lui Dumnezeu. Să fie înconjurată de iubire și la rândul ei să ofere iubire”, a spus Udrea la ieșirea din biserică.

De asemenea, și tatăl Evei Maria, a fost cuprins de emoții la marele eveniment.

”Am fost emoționați. Nu a fost ușor în momentul în care a băgat –o în cristelniță”, a spus Alexandrov.

Mai mult, Udrea speră ca fiica ei va alege Biblia, și un microfon.

„Îi rupem turta mai târziu, îi cântăm ”La mulți ani”. Sunt sigură că va alege Biblia… și un microfon! Uitați că deja l-a luat. (moment în care micuța a pus mâna pe unul de-al reporterilor-n.r.). Ce facem, mami? Să știți că pupă icoanele în biserică cu mare bucurie”, a mai spus Udrea.

Când a fost întrebată dacă micuța se va face politician, Elena Udrea a răspuns:

”Poate reușește ea unde am pierdut eu acum cinci ani. Da, să rămână acasă. Eu am promis că o aduc aici, încă de când era în burtică. Am sperat până în ultima clipă că acest botez va avea loc aici și Dumnezeu ne-a ajutat și s-a întâmplat”