ProTV anunță că începând cu data de 30 octombrie 2019 a încetat colaborarea cu Dana Budeanu. Postul tv a punctat faptul că a pus întotdeauna accent pe „onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea”, valori pe care le promovează și dorește să le aibă și partenerii lor.

„Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. Pro TV este liderul televiziunilor din România şi a susţinut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în vieţile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonaţi sau protecţia mediului înconjurător. Pro TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informaţie şi ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte şi în acţiunile partenerilor noştri“, a anunțat ProTV prin postarea de pe pagina de Facebook.

Reacția vine după ce creatoarea de modă a postat un mesaj ironic la adresa fondatoarelor Asociației Dăruiește Viață, Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu, care construiesc din fonduri private un spital pentru copiii bolnavi de cancer.

„Două femei care reprezintă o fundaţie/ONG/ceva fără profit 100%….., cu banii donaţi de oameni şi companii, fac un spital privat, pentru că statul nu face nimic şi gata! felicitări! deci, nu aveţi nevoie de nimic de la stat, deci nu aveţi de ce să cereţi nimic statului care nu face nimic! corect?

Corect şi nobil şi atât!

Restul interpretărilor, manipulărilor şi imbecililor spălaţi pe creier care au intrat în lupta vieţii cu o postare care înseamnă strict rândurile de mai sus, nu mă interesează şi mă lasă rece, cum mă lasa în general rece orice este sub nivelul meu intelectual şi spiritual, adică tot!”, este doar o parte din ce a scris Dana Budeanu în postarea de pe Facebook.

Dana Budeanu a postat de asemenea o reacție la decizia Pro TV.

„Dana Budeanu nu a avut niciodată un contract cu Pro TV pentru rubrica Verdict!

Nu am fost niciodată angajată la Pro TV sau remunerată pentru această rubrică!”