Fostul ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, îl atacă pe europarlamentarul Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL.

Liberalii nu-l iau în serios pe Rareş Bogdan?!

Cristian Ghinea a declarat, marţi, că a aflat un detaliu uluitor în urmă cu câteva luni, de la un ministru liberal din Guvern. Rareş Bogdan nu ar fi luat în serios în interiorul partidului, spune fostul ministru USR PLUS.

“Eu cu domnul Rareș Bogdan nu știu dacă să mai comentez sau nu. Pentru că am discutat acum vreo două luni-trei luni, când eram ministru și după am discutat cu un ministru liberal și mi-a spus o chestie: bă, dar de ce îl bagi pe ăsta în seamă? Că noi îl ignorăm.

Deci, domnul Rareș Bogdan pare că vorbește așa dar nu e foarte luat în serios”, a declarat Cristian Ghinea, marţi seara, invitat la Europa FM.

Rareş Bogdan: USR PLUS trebuie să plătească, nu le mai dăm 5 ministere, cu siguranţă

Cristian Ghinea fusese întrebat de moderatorul emisiunii despre declaraţia lui Rareş Bogdan din weekend privind renegocierea ministerelor. Liberalul spunea sâmbătă că USR PLUS, în cazul în care va reveni în Guvern, nu va mai primi cinci ministere. “Pentru greşeala făcută şi neajunsurile create şi criza politică pe care au generat-o, e necesar să plătească”, spunea Rareş Bogdan la Antena 3.

“Le oferim celor din USR PLUS șansa să se recredibilizeze, să se reîntoarcă. Sigur, nu vor mai primi la fel de multe ministere, dar vor primi 3-4 ministere și pot continua munca pentru cetățeni. Nu le mai dăm 5 ministere, cu siguranță.

Când fugi și abandonezi când cresc prețurile la energie, când trebuie să semnezi PNRR, când începe școala și tu fugi de la guvernare și te porți iresponsabil, te aliezi cu AUR, pentru greșeala făcută și neajunsurile create și criza politică pe care au generat-o, e necesar să plătească”, a spus Rareş Bogdan.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea