Europarlamentarul Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte al PNL, a intrat în politică din postura de jurnalist şi realizator TV.

“Orban a uitat asta, iar astăzi Rareș Bogdan e băiatul ăla rău, Klaus Iohannis e băiatul ăla și mai rău”

El a povestit cum s-a întâmplat totul, dar şi la ce ofertă fabuloasă a renunţat pentru a se alătura PNL. Prezent la emisiunea “România 9” de la Televiziunea Română, Rareş Bogdan a fost întrebat de către Ionuţ Cristache dacă a plecat din presă, acum doi ani, la invitaţia lui Ludovic Orban.

“Da, la invitația Partidului Național Liberal făcută prin intermediul domnului Orban. În momentul respectiv, PNL a beneficiat de energia mea și de cota mea de încredere aducând spre Partidul Național Liberal undeva între 4 și 5%.

Domnul președinte Iohannis, care a venit cu referendumul pentru Constituție, la rândul său, a asigurat, pentru că ne-a adus în trena domniei sale, încă un 3-4%. Deci, PNL fără Rareș Bogdan și Klaus Iohannis era la 22-23% și nu la 28%.

Domnul Orban a uitat asta, iar astăzi Rareș Bogdan e băiatul ăla rău, Klaus Iohannis e băiatul ăla și mai rău ca Rareș Bogdan. În curând o să spună că și Emil Boc e rău, toți suntem răi, iar domnia sa nu”, a declarat Rareş Bogdan.

“Aveam o ofertă incredibilă de la o televiziune în momentul respectiv”

“Ați plecat din presă și nu cred că a fost un pas ușor…”, a spus Ionuţ Cristache, iar Rareş Bogdan a confirmat că a fost o decizie dificilă, mai ales că avea o ofertă foarte bună din partea unei televiziuni.

“Deloc, greu, mai ales că aveam o ofertă incredibilă de la o televiziune în momentul respectiv, un contract pe 3 ani. Am ales politica”, a mărturisit liberalul.

“Era clar că s-au întâmplat niște lucruri nefirești, lucruri care ne vor costa”

Rareş Bogdan a explicat şi de ce mulţi oameni care au fost alături de Ludovic Orban şi-au schimbat acum părerile la 180 de grade, scrie dcnews.ro.

“Știți de ce? Florin Cîțu, Florin Roman, Lucian Bode… s-a întâmplat ceva. Ludovic Orban, în momentul în care a ajuns la guvernare ajutat de noi toți, a considerat că poate să conducă singur Guvernul, partidul. Știu că e rușinos și poate niciunul dintre noi nu am fost întrebați atunci când a fost pus un ministru, un secretar de stat, un șef de companie.

De exemplu, două procente am pierdut din cauza scandalului la Apele Române. I-am spus că trebuie să renunțăm, era clar că s-au întâmplat niște lucruri nefirești, lucruri care ne vor costa”, a mai declarat Rareş Bogdan.

Sursă foto: INQUAM Photos, Ilona Andrei