Atacuri dure între foşti colegi din PSD!

După declaraţiile făcute recent de către Liviu Dragnea, replica nu s-a lăsat mult aşteptată. Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, a fost întrebat cum comentează afirmaţiile lui Dragnea, conform cărora l-ar fi ameninţat că nu apucă în libertate Crăciunul.

“Este un mincinos (…) A inversat lucrurile, a schimbat motivaţiile”

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a declarat joi seară că, în urma primei sale apariţii publice după eliberare, a primit ameninţări de la Vasile Dîncu şi de la fostul adjunct al SRI Florian Coldea, spunându-i-se că nu va apuca Crăciunul în libertate.

Social-democratul a replicat că nu a mai vorbit cu Liviu Dragnea de trei ani de zile şi că nu are de gând să povestească ce a “trăit” în “prietenia” sa cu fostul lider al PSD. “Este nedemn” din partea lui Liviu Dragnea să vorbească în acest mod despre el, a adăugat Dîncu, care l-a numit şi “mincinos” pe Dragnea.

“Nu aş vrea, prin ceea ce spun eu – care nu este cel mai confortabil pentru el – în niciun fel să-i afectez libertatea sau fericirea lui de a face o nouă politică. Dar vreau să spun: nu am vorbit cu Liviu Dragnea de trei ani, cât a fost el plecat, de când s-a întors.

Deci este un mincinos, nu numai aici, în această temă, ci în tot ce a spus despre mine. A inversat lucrurile, a schimbat motivaţiile. Nu am vorbit niciodată cu el despre funcţia de premier, eu”, a declarat, duminică, Vasile Dîncu, potrivit News.ro.

Noul partid al lui Dragnea este fix pe traseul AUR şi asta nu va ajuta deloc formaţiunea

Dîncu a mai vorbit şi despre noul partid politic în care se implică Liviu Dragnea.

Întrebat dacă, în opinia sa, formaţiunea Alianţa pentru Patrie ar putea atrage din electoratul PSD, sociologul a răspuns că noul partid nu apare încă în sondaje. El spune că „orice preşedinte s-a supărat pe PSD nu a reuşit să înfrângă după aceea” şi nici Liviu Dragnea nu va reuşi asta.

“Până la acest moment, votanţii şi nucleul dur al PSD au crescut, aşa încât nu văd… Nu apare încă în sondaje foarte evident această formaţiune politică nouă şi părerea mea este că nu va reuşi să facă acest lucru, pentru că se află, prin ceea ce afirmă, se află pe traseul AUR.

AUR-ul deja (…) are o carieră politică parlamentară, deja au instrumente parlamentare şi va fi foarte greu să se lanseze”, a mai declarat Vasile Dîncu.