Florin Cîțu nu mai are nicio șansă. Strategia prin care vor să-l demită: Oricum e terminat

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, a vorbit luni despre demiterea prim ministrului Florin Cîțu. Vasile Dîncu a precizat că șeful Executivului reprezintă pentru social-democrați ”un foarte bun agent electoral”.

Din punctul de vedere al președintelui Consiliului Național al PSD, Florin Cîțu nu mai are nicio șansă. Vasile Dîncu spune că efectul politic va fi mai mare dacă vor reuși să dea jos președintele PNL, în cazul în care Florin Cîțu va câștiga alegerile interne.

„În politică totul e strategie dacă suntem oameni raționali. Cîțu e pentru noi în acest moment un foarte bun agent electoral.

De ce să ne băgăm noi în această bătălie? Cîțu oricum e terminat. Fie că ajunge președinte în 25 septembrie și-l vom da jos după aceea, pentru noi e mai interesant și efectul politic e mai mare să dai jos președintele PNL.”, spune acesta.

Președintele Consiliului Național al PSD a mai declarat că social-democrații au făcut calcule strategie pentru a nu intra în ”această bătălie”.

”Există calcule strategice și corecte din perspectiva partidului nostru să nu ne introducem în această bătălie. Ei ne oferă mereu ocazii de genul acesta. Acum cu trimiterea unei contestații la CCR noi vom aștepta această decizie a Curții”, a declarat Vasile Dîncu, la Digi24.

”Imagina partidelor de la putere se deteriorează”

Vasile Dîncu a mai declarat că PSD-ul se află într-o situație bună, deoarece imaginea partidelor de la putere ” se deteriorează continuu”.

„Noi suntem într-o situație bună, pentru că imaginea partidelor de la putere se deteriorează continuu. Sper să reușim să fim inteligenți, să nu ne folosească cei de la putere ca pe un ciocan cu care își dau în cap unii altora”, spunea Vasile Dîncu în 3 septembrie, în cadrul emisiunii „În fața ta”.

Sursă foto: INQUAM Photos, Ilona Andrei