Vasile Dîncu sare la gâtul lui Florin Cîțu. Reprezentantul PSD a ținut să nege ferm orice posibilă susținere a social-democraților pentru actualul premier.

”Partidele trebuie să fie mereu în dialog și să păstreze un dialog decent”, susține Dîncu.

Vasile Dîncu sare la gâtul lui Florin Cîțu. Ieșire dură a social-democratului

Vasile Dîncu a taxat dur atacurile Premierului Florin Cîțu la PSD și a exclus orice înțelegere sau blat cu PNL.

”Aceste declarații nu reprezintă un semn că am fi negociat noi cu domnul Cîțu”, a ținut să sublinieze social-democratul, conform psnews.ro.

Totodată, Dîncu a precizat că ”e momentul ca plăcuțele suedeze să se întoarcă pe partea cealaltă acum”, preşedintele Consiliului Naţional al PSD făcând referire la mesajul celebrei plăcuţe suedeze.

”L-am văzut pe premierul Florin Cîțu spunând niște lucruri despre PSD care m-au șocat. Nu mă așteptam de la un intelectual, nici de la un politician, să folosească chestiuni de o asemenea lipsă de etică politică.

”Dușmanul românilor este chiar domnul Florin Cîțu”

A spus că PSD este dușmanul poporului și că nu se poate face nicio înțelegere cu dușmanul românilor. Vreau să spun că dușmanul românilor este chiar domnul Florin Cîțu, cred că n-a înțeles foarte bine ce se întâmplă.

Nu reprezintă un semn că am fi negociat noi cu domnul Cîțu aceste declarații. E momentul ca plăcuțele suedeze să se întoarcă pe partea cealaltă acum. E foarte important în politică cum reușești să păstrezi cu celelalte partide un nivel de civilizație și de dialog.

Ar trebui ca toate partidele din Parlament să știe asta. Indiferent de orientarea lor, proiectul lor politic, partidele trebuie să fie mereu în dialog și să păstreze un dialog decent.

Nu mi-a plăcut niciodată și niciodată nu o să fac metafore care să fie jignitoare, care să însemne o parodiere a scopului lor, a siglei lor. Trebuie să ne respectăm cu toții în spațiul public”, a susținut Vasile Dîncu, potrivit sursei citate.

Premierul Florin Cîțu a declarat vineri că PNL nu negociază cu PSD, considerat de acesta “cel mai mare dușman al poporului român” și a avertizat, făcând referire la USR PLUS, că a negocia cu social-democrații ”înseamnă a negocia împotriva poporului român”.