„Noi suntem serioşi, chiar mergem la Parlament să votăm moţiunea de cenzură şi alţii fac blaturi. Mi-e teamă că blatul de la nivel naţional, care s-a văzut ieri în Parlament, e un blat şi la nivel local, între PSD şi PNL, îşi împart nişte funcţii, rămân tot cam aceeaşi.

Mai pleacă unii de la PSD la PNL şi vreau ca la nivel naţional şi local noi să fim cei care spargem pe cât putem, în primul rând devoalăm, şi în al doilea spargem acest blat şi oferim o soluţie pentru cei care nu mai vor să voteze nici PNL, nici PSD”, a spus Victor Ponta într-o conferinţă de presă la Târgovişte.

De asemenea, șeful Pro România a fost prezent, marţi, în Dâmboviţa, unde a avut întâlniri cu candidaţii partidului la Titu, Găeşti şi Târgovişte.

„Am discutat despre ceea ce ne preocupă din perspectivă electorală şi ceea ce se întâmplă pe scena politică naţională şi locală. Am avut întâlnirea în condiţiile restrictive impuse de reglementările privind prevenţia COVID-19”, a transmis șeful Pro România Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Candidatul Pro România la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa este senatorul Adrian Ţuţuianu, iar la Primăria Târgovişte propunerea Pro România este Cosmin Bozieru, fost viceprimar.

Victor Ponta, atac direct la PSD

Victor Ponta, a afirmat, luni, că PSD „plăteşte bani grei” să se lupte cu partidul său, susţinând că social-democraţii au reuşit să se mobilizeze doar la moţiunea de cenzură prin care l-au dat jos pe fostul premier Sorin Grindeanu, iar, când e vorba de moţiunea contra PNL, „se ‘îmbolnăvesc’ subit exact în numărul necesar”.

„Noi, cei de la Pro România, ne-am luptat în fiecare zi cu Orban şi PNL, am votat şi moţiunea de cenzură din februarie şi am fost singurii care am votat împotriva învestirii Guvernului Orban 2 în martie. Azi am fost prezenţi toţi 24 să votăm moţiunea de cenzură.

Chiar dacă unii au făcut azi blat şi au chiulit din plen, noi ne luptăm în continuare cu acest Guvern incompetent şi corupt! În acest timp, PSD plăteşte bani grei ca să se lupte cu Pro România, scoate în faţă mici şmenari şi valutişti timişoreni care spun că pesediştii s-au „îmbolnăvit” azi şi nu au venit la Parlament că „i-a demobilizat Ponta”.

Iar PNL îşi bate joc de români în continuare exact cu sprijinul vânzătorilor şi „conservelor” păstrate de Ciolacu în conducerea PSD – şi cu banii de la buget cheltuiţi de PSD pentru propaganda împotriva Pro România, exact cum făcea şi Dragnea în 2018 – 2019″, a scris Ponta pe Facebook.