Gigi Becali pus la zid de presa internațională. Critici dure la adresa latifundiarului: Este unul dintre cei mai sălbatici oameni

Presa din Slovenia îl cataloghează pe Gigi Becali drept ”unul dintre cei mai sălbatici oameni din fotbal”. Latifundiarul din Pipera a intrat în vizorul jurnaliștilor de la Ekipa24, cei care spun că fundașul Alexandru Crețu a ajuns să trăiască același coșmar prin care a trecut și Ante Vukusic.

„Îi aduce din Slovenia, iar apoi îi batjocoreşte. Primul care a simțit furia lui Gigi Becali, unul dintre cei mai sălbatici oameni din lumea fotbalului, a fost Ante Vukusic, cel care a jucat pentru Olimpija înainte să plece la FCSB.”, scriu aceștia.

”Povestea se repetă cu Alexandru Crețu”

Sursa mai sus citată spune că povestea se repetă și în cazul lui Alexandru Crețu, subliniind că visul frumos pe care i-l prezentase Gigi Becali este, de fapt, un coșmar.

”Acum, povestea se repetă cu Alexandru Crețu, românul care a jucat la Maribor și a semnat cu FCSB. Becali l-a prezentat chiar în vila sa de lux, care este, de fapt, un kitsch. A spus că va construi echipa în jurului. A fost frumos, dar a durat foarte puțin. Crețu e deja pe lista neagră a lui Becali. Se pare că a jucat ultimul său meci pentru această echipă, după ce Becali a spus că a pierdut derby-ul cu Rapid din cauza lui: ‘Crețu ne-a bătut, nu Rapid. De acum încolo, e liber și îi voi da încă 100.000 de euro”, a spus Becali.”, arată presa din Slovacia.

Agentul lui Alexandru Crețu l-a avertizat

Presa din Slovacia notează că agentul lui Alexandru Crețu, Zvonko Milojkovic, l-a avetizat cu privire la plecarea la FCSB, subliniind că are oferte mai bune pentru el.

”E interesant că acum trei luni, până și agentul lui, Zvonko Milojkovic, i-a transmis public să nu semneze cu FCSB: ‘Am cinci oferte mai bune pentru el, dar dacă Crețu vrea să fie sclavul lui Becali, asta e. Dacă merge la FCSB, nici nu-i pot ura succes, pentru că se va sinucide din punct de vedere sportiv. Să meargă, dar fără mine, eu nu vreau să fiu implicat în acest suicid sportiv și financiar’. Și cât de multă dreptate avea…„, au scris slovenii.