Mihai Tudose a suferit un infarct extins și a fost operat. Inițial a fost dus în salonul pentru CRITICI, conform dezvăluirilor Antena 3. Viața lui a fost în pericol, dar medicii au intervenit prompt. Aceștia i-au montat două stenturi și în momentul de față s-ar afla la Terapie Intensivă.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea a intervenit telefonic la Antena 3 și a dat informații despre starea de sănătate a fostului premier. Aceasta a confirmat diagnosticul, mai exact că a fost vorba despre un infarct sever, extins, care îi putea fi fatal lui Mihai Tudose. Tot ea a spus că politicianul a fost operat de urgență și că i-au fost montate două stenturi.

Și Florin Busuioc, cunoscut mai mult ca Busu,  a suferit un infarct în urmă cu câteva luni. Prezentatorului Pro Tv i s-a făcut rău pe scenă, iar medicii au reușit cu greu să-l stabilizeze. Recent a mai suferit o intervenție chirurgicală și acum este bine.

Vezi și Lovitură de teatru! Cine-l va înlocui pe Klaus Iohannis la prezidențiale. Informații care cutremură scena politică